Valami ütőset szeretnél?

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!



A címben szereplő dolgok itt vannak körülöttünk. Minden nap találkozunk velük, csak lehet, hogy észre sem vesszük. Valahogy elmegyünk mellette. Azért, mert nem keressük, csak akkor ötlik a szemünkbe, ha nekünk jön, vagy eltalál bennünket.

Az életmódváltás is ilyen. Naponta kapod a hatásokat, reklámokat, figyelmeztetéseket, jelzéseket és mindig elmész mellettük. Nem talál el, nem érint meg, fontosabb dolgaid is vannak, meg még „nem jött el az ideje”. Ahogy élsz nem fáj még eléggé, nem döngölt még a földbe, nem vert le a padlóra, nem kényszerített még rá a test, hogy jól bánj vele.

Aztán jön valami, egy fájdalmas érzés, egy komoly probléma, trauma, pofon az élettől és rájössz, hogy most magammal kellene foglalkozni. Mert nem maradt más választásod. Illetve a más választás annyira riasztó, hogy azt inkább nem.

Kapkodás, azonnal segítség, valaki hozza helyre a hibákat, és sűrű fogadkozás, hogy ezután másképp lesz. Dehogy lesz másképp csak úgy magától. Majd tőled lesz másképp.

Pedig a képlet nagyon egyszerű. Ha a test rendben van, akkor az alapok vannak rendbe, erre lehet építeni. Ha nincs rendben, akkor semmi sem megy úgy, ahogy szeretnéd.

A helyes életmód nem valami misztikus, különleges, csak bizonyos embereknek elérhető, vagy való működési mód. Nem pénzkérdés, nem időkérdés, nem energiaráfordítás kérdése. Mindösszesen csinálok valamit, ami helyes.

A helyes életmód maghatározása a következő:

Táplálkozás, regenerálódás, mozgás és mindez helyesen. Semmi több, semmi más. Mindössze ennyi.

Ahhoz, hogy az életmód helyes legyen először is a fenti meghatározás alapján kell megvizsgálni, hogy mennyire vagyok távol a helyesen kifejezéstől. Hát annyira, amennyire a tested nincs jó állapotban. Minél nagyobb a gáz, annál helytelenebb az életmód. És minél jobban vagy, annál helyesebb.

Ja, ehhez végig kell nézned magadon, azon, hogy hogy vagy. magadhoz képest, és nem a szomszédhoz. Az nem megfelelő hozzáállás, hogy Marika néni kövérebb, mint én, az anyukám ilyen idős korában rosszabbul nézett ki, ez genetika, és ehhez hasonló igazolása mindannak, amiért „ez van, ezt kell elfogadni”.

Nem kell elfogadnod. Megérdemled, hogy jól legyél. Minek él az, aki állandóan csak küzd a testével. Akinek a test terhes, szinte az ellensége.

Szóval akarj valami ütőset, olyat, amitől a szavad eláll, ami igazán vagány. Akarj egy ideális testet.

Ne álmodozz róla, ne csak vágyakozz rá! Csináld meg! A Testszerviz módszer ütős! Eláll a szavad, ha belekezdesz! Vagánynak fogod magad érezni, olyannak, aki megcsinálta, akinek sikerült!

Egyszerű lépések! Apránként való haladás! Nem forgatja fel az életed! Folyamatos segítséget kapsz! Életszerű és nem igényel sok időt! Tartós változást hoz és büszkeséget, hogy klasszul vagyok, jól nézek ki! Mert megérdemled! Mindig is megérdemelted volna, csak nem tudtad hogyan csináld!

Most itt van! Csak csinálni kell!

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket