Kulcs az életmódváltáshoz - Testszerviz esszencia új könyv megérkezett!
Almás paszternák leves gesztenyével, kecske sajttal
TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!
Hozzávalók:
- 20 g vaj
- 2 db közepes paszternák, kis kockákra vágva
- 2 db zeller felkockázva
- 2 db alma meghámozva, felkockázva
- 250 g sült gesztenye (esetleg cukormentes gesztenye massza)
- 1 liter alaplé
- 250 g jó minőségű, lágy kecskesajt
- 1 marék metélőhagyma felaprítva
- tejszín (tálaláshoz)
- só, frissen őrölt bors
Elkészítés:
Olvasszuk meg a vajat egy lábosban, majd dobjuk rá a paszternákot, a zellert és fűszerezzük sóval, borssal. Pirítsuk le picit, majd öntsük fel az alaplével. Nagy lángon hagyjuk 10 percig, közben kevergessük, amíg a zöldségek puhulni kezdenek. Adjuk hozzá az almákat, főzzük további 5-10 percig, amíg az almák megpuhulnak. Mehet bele a gesztenye, és újabb teáskanál őrölt bors adag. Főzzük további 20 percig. Ha a paszternák is teljesen megfőtt, vegyük le a tűzről, és botmixerrel pürésítsük. Tegyük vissza a tűzre, és óvatosan tépegessük bele a sajtot, és kevergetve olvasszuk el. Tálaljuk egy kanálnyi tejszínnel, és apróra vágott snidlinggel.
Tudod! ne felejtsed el megosztani. :-) Forrás:pecsma.hu
JÓ ÉTVÁGYAT!
Egyéb leves receptek ITT találhatóak!
Lélegzetelállító receptekre vágysz?
Lapozz bele varázslatos alakformáló szakácskönyvünkbe!
Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?
Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?
TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!
SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!
Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!
Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!