Almás paszternák leves gesztenyével, kecske sajttal

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!       


 

Hozzávalók:

  • 20 g vaj
  • 2 db közepes paszternák, kis kockákra vágva
  • 2 db zeller felkockázva
  • 2 db alma meghámozva, felkockázva
  • 250 g sült gesztenye (esetleg cukormentes gesztenye massza)
  • 1 liter alaplé
  • 250 g jó minőségű, lágy kecskesajt
  • 1 marék metélőhagyma felaprítva
  • tejszín (tálaláshoz)
  • só, frissen őrölt bors

Elkészítés:

Olvasszuk meg a vajat egy lábosban, majd dobjuk rá a paszternákot, a zellert és fűszerezzük sóval, borssal. Pirítsuk le picit, majd öntsük fel az alaplével. Nagy lángon hagyjuk 10 percig, közben kevergessük, amíg a zöldségek puhulni kezdenek. Adjuk hozzá az almákat, főzzük további 5-10 percig, amíg az almák megpuhulnak. Mehet bele a gesztenye, és újabb teáskanál őrölt bors adag. Főzzük további 20 percig. Ha a paszternák is teljesen megfőtt, vegyük le a tűzről, és botmixerrel pürésítsük. Tegyük vissza a tűzre, és óvatosan tépegessük bele a sajtot, és kevergetve olvasszuk el. Tálaljuk egy kanálnyi tejszínnel, és apróra vágott snidlinggel.
Tudod! ne felejtsed el megosztani:-)Forrás:pecsma.hu

JÓ ÉTVÁGYAT!

Egyéb leves receptek ITT találhatóak!

Almás paszternák leves gesztenyével, kecske sajttal


 

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás