Fokhagymás brokkolikrémleves pörkölt mandulával

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!       


 

Brokkoli krémleves Hozzávalók (4 adag):

  • 500 g brokkoli
  • 2 gerezd fokhagyma (közepes vagy 1 nagy)
  • só ízlés szerint
  • fekete bors ízlés szerint (frissen őrölt)
  • 1 dl főzőtejszín
  • 2 dkg parmezán sajt
  • 5 g vaj (mogyorónyi)
  • 1 dkg mandulapehely (hasábok, készen kapható)
  • 2 l víz

Elkészítése:

1. A brokkolit megmossuk, és a nagyon vastag torzsarészeket levágjuk. A megtisztított fokhagymát felkarikázzuk. 2 l vizet felteszünk forrni, beletesszük a fokhagymát, a sót és a brokkolit, melyet lassú tűzön puhára párolunk.
2. Turmixgépbe töltjük, hozzáadjuk a tejszínt és a parmezánt. Habosra verjük, az előzőleg zsíradék nélkül teflonban megpirított mandulahasábokkal tálaljuk.
3. Az elkészült krémlevesbe keverjünk bele egy mogyorónyi finom vajat.
Jó étvágyat!

Egyéb kiváló krémlevesek találhatók ITT!

Brokkoli krémleves


 

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás