Húsragúval töltött padlizsán

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!    


 

Töltött padlizsán hozzávalók:

  • 2 db padlizsán

A töltelékhez:

  • 25 dkg darált marhahús
  • 4 ek kókuszolaj
  • 8 db paradicsom
  • 2 szál újhagyma
  • 1 db csilipaprika
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 ek olívaolaj
  • 1 csokor petrezselyem
  • frissen őrölt bors
  • 10 dkg reszelt sajt
  • 4 db koktélparadicsom


ELKÉSZÍTÉS:
1. Hosszában félbevágjuk a padlizsánokat. Kikaparjuk a belsejüket, és felkockázzuk. Megsózzuk, és tűzálló tálba tesszük, és 200 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük.

2. A töltelékhez a darált húst forró olajon megpirítjuk. A paradicsomokat elnegyedeljük, a csilit kimagozzuk, és finomra vágjuk a hagymával és a fokhagymával együtt. A hagymát üvegesre pirítjuk a felforrósított olívaolajon, majd hozzáadjuk a fokhagymát és a csilit, végül pedig a padlizsánkockákat. A töltelékhez keverjük a húst, a felaprított petrezselymet, a paradicsomot, végül megsózzuk és megborsozzuk ízlés szerint.
Az előkészített padlizsánfeleket megtöltjük a raguval, ráteszünk 1-1 db koktélparadicsomot, meghintjük reszelt sajttal és 180 fokon 20 percig sütjük.

Jó étvágyat!

Forrás:mindmegette.hu

Lehet egészséges ami finom

További fantasztikus főételek ITT találhatók!

Töltött padlizsán

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás