Parmezános pulykával töltött káposzta

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!    


 

HOZZÁVALÓK

  • 8 szép nagy káposztalevél
  • 50 dkg darált pulykahús
  • 1 kis fej hagyma
  • 1 ek kókuszolaj
  • 2 dl tejszín
  • 10 dkg reszelt parmezán
  • só, bors

ELKÉSZÍTÉS
Az olajon megfuttatjuk az apróra vágott hagymát, rátesszük a húst, átpirítjuk, majd felöntjük a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk, és fedő alatt puhára pároljuk. Ha kész, belekeverjük a sajtot.

Hagyjuk kicsit kihűlni, majd a káposztalevelekbe csomagoljuk, és kókuszolajjal kikent tűzálló edénybe tesszük.

190 fokon 15 percig sütjük.

Jó étvágyat hozzá.
Forrás:Diétás-egészséges-ételek

Jó étvágyat!

Egyéb egészséges főételek ITT találhatók!

Parmezános pulykával töltött káposzta

Lélegzetelállító receptekre vágysz?

Lapozz bele varázslatos alakformáló szakácskönyvünkbe!

Az Élet írta szakácskönyv

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket