Petrezselymes rákfarkak quinoás zöldségekkel 5 lépésben

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!    


 

Hozzávalók 2 adaghoz:

  • 1 db édesburgonya
  • 1 db cukkini
  • 1 db kápia paprika
  • 1 db cékla - de lehet bármilyen zöldség, amit szeretsz
  • olívaolaj
  • Fél bögre quinoa
  • 14-18 db kis rákfarok
  • vaj
  • petrezselyem

Elkészítés:

1. A zöldségeket apró kockákra vágom, olívaolajjal, fűszerekkel összekeverem és 180 fokos sütőbe teszem kb. 40 percre (előbb a céklát és az édesburgonyát és 20 perc múlva a cukkinit és a paprikát) - kóstolással nézem, hogy mikor jó. (Serpenyőben is elkészíthető)

2. A quinoát 15 perc alatt kis sóval vagy egy fél leveskockával készre főzöm

3. Ezalatt serpenyőbe teszek kb. 2 ek vajat és ebben picit megpirítom a petrezselymet

4. Ha már jó petrezselyem illat van, beleteszem a rákfarkakat, sózom, borsozom és addig párolom, amíg fehér és puha nem lesz.

5. Összekeverem a quinoát és a zöldségeket a rákfarkakkal. Készen is van! Friss salátával tálalom.

Jó étvágyat hozzá!

Köszönjük a receptet Gárdosi Krisztinek!

Jó étvágyat az ebédhez!

 

 

Lélegzetelállító receptekre vágysz?

Lapozz bele varázslatos alakformáló szakácskönyvünkbe!

Az Élet írta szakácskönyv

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás