Kulcs az életmódváltáshoz - Testszerviz esszencia új könyv megérkezett!
Sült csirkecombok édeskáposztaágyon
TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!
Hozzávalók:
1 kisebb fej idei édeskáposzta, lilahagyma, 5 kisebb alsó csirkecomb, só, bors, őrölt kömény, foghagyma, kurkuma, olivaolaj, kókuszolaj, citrom leve, e-mentes mustár.
Pác:
egy evőkanál mustár, foghagyma szétnyomva, pici citrom leve, só, bors 15 percig pácolni a csirkecombot.
Elkészítése:
A káposztát félbe vágtam, és először az egyik felét karikára szeleteltem, majd a beolajozott tepsire terítettem. 1 fej lilahagymát karikára vágtam és a káposztára terítettem, foghagymát is apróra vágtam és ezt is közé tettem. Fűszereztem sóval, borssal, köménnyel, kurkumával.
A bepácolt csirkecombokat hírtelen lesütöttem kókuszzsíron és a káposztára tettem, majd a csirkecombok tetejére a káposzta másik felét, amit szintén karikára vágtam-ráterítettem. Ezt is sóztam és ráöntöttem a sütés során visszamaradt szaftot.
160C fokos sütőben fólia alatt sütöttem 35 percet, majd levéve a fóliát még 15 percet.
Isteni finom lett:-)
JÓ ÉTVÁGYAT!
További fantasztikus főételek várnak rád itt!
Lélegzetelállító receptekre vágysz?
Lapozz bele varázslatos alakformáló szakácskönyvünkbe!
Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?
Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?
TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!
SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!
Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!
Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!