Sült lazacfilé zöldséges-gombás mángoldágyon

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!       


 

Hozzávalók 2 személynek:

  • 2 szelet lazacfilé
  • 6 levél mángold
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 10 dkg csiperke gomba
  • 1 db nagy édesburgonya
  • 4 szál sárgarépa
  • citrom
  • őrölt feketebors
  • olívaolaj
  • petrezselyemlevél

Elkészítés:

A halat sózom, borsozom, facsarok rá citromlevet, beteszem a hűtőbe.

A mángoldot csíkokra, a fokhagymát apróra, a gombát félbe vágom, a répát megpucolom, az édeskrumplit félbevágom, majd felszeletelem. A fokhagymát aprítom.

A lazacfiét beteszem egy olívaolajos serpenyőbe, bőrével lefelé.

Egy nagy serpenyőbe öntök olajat, belarakom az édesburgonyát és a répákat, fűszerezem. Amikor félig puha, megfordítom, hozzáadom a gombát és a mángoldot, fűszerezem, a mángoldra rászórom az aprított fokhagymát. Ekkor bekapcsolom a lazac alatt is a tűzhelyet, kis idő után megfordítom, fűszerezem.

Amikor kész, tálalok. A tányérra teszek a párolt mángoldból, ráhelyezek egy szelet lazacot, mellétálalom a zöldségeket, díszítem citromszelettel, olívabogyókkal, petrezselyemmel és chilipaprikával.
Forrás:nosalty.hu

JÓ ÉTVÁGYAT!

Fantasztikus hal receptek várnak Rád ITT!

Sült lazacfilé zöldséges-gombás mángoldágyon


 

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás