Sült padlizsán| A legjobb sült padlizsános recept a Testszerviztől!

   

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!    


 

Sült padlizsán hozzávalók:

  • 12 db kimagozott zöld olívabogyó
  • 2 evőkanál kapribogyó
  • 1 db citrom leve és reszelt héja
  • 1 nagyobb padlizsán
  • 2 evőkanál apróra vágott petrezselyemzöld
  • 4 evőkanál olívaolaj
  • ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
  • ízlés szerint só

Elkészítés:

1. A padlizsánt vágjuk 2,5 cm-es kockákra.
2. Az olívaolajat öntsük egy nagyobb serpenyőbe, és gyakran kevergetve pirítsuk a padlizsánt addig, amíg aranybarnára sül és jól átpuhul. Konyhai papírtörlő segítségével itassuk le róla a felesleges nedvességet, majd sózzuk meg.
3. Az öntethez keverjük össze a citrom levét és reszelt héját sóval és borssal.
4. Majd rakjuk bele a leöblített kapribogyót, az olívát és a petrezselymet.
5. A padlizsánkockákat helyezzük egy nagy tálalótálba, öntsük le az öntettel és alaposan forgassuk össze. Langyosan tálaljuk.
Forrás:gastroabc.hu

Jó étvágyat!

Változtasson étkezési szokásain és életmódján a Testszerviz programmal :-)

Jelentkezzen ITT egy ingyenes konzultációra!

Sült padlizsán

Lélegzetelállító receptekre vágysz?

Lapozz bele varázslatos alakformáló szakácskönyvünkbe!

Az Élet írta szakácskönyv

További fantasztikus főételek ITT találhatók!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket