Sült pisztráng bébiparaj-salátával

  

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!    


 

Hozzávalók:

  • 4 db 40 dkg körüli tisztított pisztráng
  • 50 dkg bébiparaj
  • 20 dkg koktélparadicsom
  • 1 db fehérhagyma
  • 4-5 szál petrezselyem
  • 4-5 szál kakukkfű
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 dl olívaolaj
  • 1 db citrom

Elkészítés:
A pikkelyezett, zsigerelt, átmosott, papírtörlővel leszárított egész halakat beirdaljuk, fejüktől a farkukig hosszában 2-3 mm mélyen, majd keresztbe a háttól a bordákig szintén 2-3 mm mélyen, négyszer. A halakat kívül és a hasüregükben enyhén megsózzuk, hasüregükbe halanként egy gerezd szeletelt fokhagymát, egy szál kakukkfüvet és egy szál petrezselymet töltünk. A halakat vékonyan megkenjük olajjal, majd sütőpapírral bélelt sütő lemezre tesszük, 220°C-os sütőben 12-16 perc alatt készre sütjük. Amíg a halak sülnek, elkészítjük a salátát. A megmosott, leszárított spenóthoz hozzáadjuk a felezett koktélparadicsomot, a szeletelt fehérhagymát, meglocsoljuk olívaolajjal, a citrom facsart levével, sózzuk, borsozzuk, összekeverjük.
A pirosra sült halakat a friss salátával tálaljuk.(Áman Attila séf receptje)
Forrás:eletforma.hu
 

Testszerviz az egészségedért!

Fantasztikus hal receptek várnak Rád ITT!

Sült pisztráng bébiparaj-salátával


 

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás