Túróval töltött gomba

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!       


Feltöltötte: Burget Péter, 2016-02-28 20:16:58

 

Töltött gomba hozzávalók:

  • 15-20 db nagyobb fejű csiperke (champignon) gomba
  • 150 g túró (tehén, kecske, juh)
  • szárított oregáno (vagy más fűszer ízlés szerint)

Elkészítés:

A gombát megpucoljuk és óvatosan kivágjuk a lemezeket, hogy a gomba feje ne sérüljön meg. Kevés sóval megsózzuk, majd megtöltjük a már előkészített túróval és ízlés szerint megszórjuk oregánoval.

Előmelegített sütőben 170 fokon 15 percig sütjük.

Tipp!

Utazásra készített gomba esetén felaprózott paprikát és sonkát keverhetünk a túróba.

 

JÓ ÉTVÁGYAT!

Tartalmas gombás ételek várnak rád itt!

Túróval töltött gomba

Lélegzetelállító receptekre vágysz?

Lapozz bele varázslatos alakformáló szakácskönyvünkbe!

Az Élet írta szakácskönyv


 

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket