A. Timi

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Hogyan kerültem kapcsolatba a Testszervizzel?

Miért pont ezt a módszert választottam?

Megmondom őszintén, tudtam, hogy valamin így az 50 év közeledtével változtatnom kell, ha a közel és távol jövőben is egészséges szeretnék maradni. Eddig is törekedtem arra, hogy odafigyeljek magamra, próbáltam egészségesen táplálkozni, kisebb nagyobb sikerekkel. Viszont éreztem ez egyedül kevés, de nem találtam a megoldás kulcsát. Ekkor a Facebook-on szörfözgetve vetette elém a sors a megoldás kulcsát a Testszerviz módszerében! Elolvastam, amit leírtak magukról, a programról, és a sok siker történetet. Nagyon szimpatikusnak találtam az egészet, pár heti gondolkodás után cselekvésre szántam el magam. Megkerestem a lakhelyemhez legközelebb eső konzultáns bemutatkozását, és azonnal tudtam, jó helyen járok!

 Így kerültem Babos Katával kapcsolatba. Már az első beszélgetésünk alkalmával tudtam, ebből csak jól lehet kijönni.

Sokat tanultam tőle, fogta a kezem a három hónap alatt. Megtanított arra mi jó nekem, mit, mikor mivel, hogyan egyem? Mire figyeljek oda. Mondhatom ez alatt a három hónap alatt egy új életforma körvonalazódott ki és vált most már a mindennapjaim részévé. Igyekszem jó tanácsait észben tartani és a tanultakat megfogadni, sőt tovább fejleszteni és még többet tanulni. Úgy érzem ez egy jó befektetés volt a jövőre nézve. Sikerült ezen időszak alatt 3 kg-tól megszabadulnom, energikusabb lettem, többet bírok az óta a mindennapokban. Test szerte 33 cm-rel lettem vékonyabb.

Kolléganőm állítása szerint szebb, üdébb lett a bőröm. Még egy kontroll labor vizsgálat várat magára, amelyben bizton tudom, hogy pajzsmirigy alulműködésem és koleszterin szintem a normál kerékvágásba állt.   

Egy ismerősöm írta egyszer a lemez B oldalán is lehetnek jó számok! Mily igaz!

Ez csak rajtunk múlik, hogyan éljük meg minél egészségesebben, odafigyelve magunkra, hogy sokáig élvezhessük még az életet.

Még egyszer köszönet Katának, akiben egy igazi jó barátra leltem és természetesen a Testszerviz csapatának, akik azon dolgoznak, hogy minél több egészségtudatos táplálkozással élő ember legyen közöttünk.

Természetesen ezt magunkban kell eldönteni, élünk –e ezzel a lehetőséggel, vagy tovább romboljuk szervezetünket és leszünk beteg, orvoshoz járó kiszolgáltatott egyének.

Én a boldog, egészséges, hosszú életet választottam, amiért azért tenni is kell.

Válaszd te is ezt én ezt javaslom.

Köszönet: Andrádi Tímea

Dorog 2020.09.25

 

 


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Timi is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket