B. T.

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


"A Testszerviz programot a facebook-on találtam meg, már hónapok óta figyeltem a hirdetéseket, sikereket.

Az elmúlt időszakban, folyamatos fáradtság, levertség, kisebb túlsúly jelentkezett nálam, amit nem értettem, mert mindig is próbáltam egészségesen étkezni, rendszeresen sportolni. 

Mindenekelőtt azért jelentkeztem a programra, mert szerettem volna újra energikus lenni, veszíteni a súlyomból és egyszerűen jól érezni magam.

Ivett már az első konzultáción szimpatikus volt, elmondta miről is szól ez az egész. Ez nem fogyókúra, hanem egy életmódváltó program, amely során megtapasztalom milyen hatással vannak bizonyos élelmiszerek a szervezetemre és a folyamat során megtalálom majd a helyes utat a táplálkozáshoz, aminek a hozadéka a súlyvesztés is lesz.

Tehát belekezdtem!

Szerencsére sok mindenen nem kellett változtatnom, mert már évek óta tulajdonképpen életmódváltásban vagyok, de mégis voltak olyan dolgok, amikre most jöttem rá. Például, hogy a glutént tartalmazó ételek nekem kifejezetten rosszat tesznek, illetve egy ici-pici édesség, vagy minimális alkohol is teljesen felborítja a rendszerem, leállítja az anyagcserém és a fogyási folyamatot is.

Szépen lassan, hétről-hétre étkezési napló vezetése mellett sikerült egy olyan állapotot elérnem Ivett szakmai tanácsainak segítségével, hogy újra energikusnak, jó kedvűnek éreztem magam, nem is beszélve arról, hogy ez mínusz kilókban és centikben is megmutatkozott.

A zöld turmix azóta is a napi étkezéseim része, reggel mindig langyos citromos vízzel kezdem a napot, ami beindítja az emésztésem és még sorolhatnám a sok jó tanácsot, amit a program során kaptam.

A rendszerem sport eddig is része volt az életemnek, de most jobban odafigyelve és változatosabbá téve ezt a tevékenységet nagyobb hatást tudok elérni.

A heti konzultációk, a bátorító és dícsérő szavak nagyok sokat segítettek.

Ezúton is köszönöm Ivettnek!!

A programot csak ajánlani tudom! Ebben a rohanó világban egy kis sziget, ahol támogatást, bátorítást és dicséretet kapsz!!

B.T."

 

 


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

B. T. is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket