Kemenczés Niki

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


Kedves Kata,

Az egyetem befejezését követően szépen lassan rakódtak rám a kg-ok. Bár úgy voltam vele, hogy majd leadom, hiszen csak 1-2 kg feleslegről beszélünk, valahogy sosem sikerült. Sokat dolgoztam, utaztam, rendeltem az ebédet magamnak.

Amikor elhatároztam, hogy most belevágok a fogyókúrába a „régi bevált módszereimmel”, mint szénhidrát és fehérje számolás, heti 3 edzés, csak minimális eredményt sikerült elérnem.

Amíg komolyan figyeltem az étkezésre le tudtam adni 1-2 kg-t, aztán amint engedtem a gyeplőn, mindig kicsivel több jött vissza.

Így jutottam el odáig, hogy már 62 kg körül voltam, ami már elfogadhatatlan volt számomra, ugyanis soha életemben nem voltam ennyi.

Ebben az állapotomban kerültem Babos Katához és a Testszervizhez. Bevallom, először rendkívül szkeptikus voltam, hiszen az általa vallott módszerek alapjaiban nem egyeztek azzal, ahogy eddig fogyni próbáltam és ami eddig úgy-ahogy működött.

Ezt csak tetőzte az, amikor először meghallottam, hogy reggel turmixot kéne innom. El nem tudtam képzelni, hogy a turmixtól jól fogok lakni, azt pedig végképp nem gondoltam, hogy ez egészséges dolog lenne.

Aztán szerencsére tévedtem.

A program végére 6,5 kg-val lettem könnyebb és összesen 38 cm ment le rólam.

Beleférek a régi nadrágjaimba és végre nem válogatok a ruháim között, hogy melyikben tűnök kevésbé kövérnek.

Kata végig azt hajtogatta nekem a program során, hogy ez nem fogyókúra, hanem egy életmódváltás, aminek csak a mellékterméke az, hogy leadok pár kg-t.

Bár nekem mindvégig a fogyás volt a célom, az nem elhanyagolandó, hogy szinte teljesen megszabadultam a gyakori fejfájástól és délután sem tör rám az iszonyat fáradtság.

Sokkal kiegyensúlyozottabb, energikusabb lettem!

Nem lehetek eléggé hálás! Nagyon köszönöm!

2022. 01. 26.

Kemenczés Niki

 


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Niki is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket