Zsóka...

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


Az én történetem 2014. augusztusában kezdődött, nyugdíjba vonulásom után.

A pajzsmirigy betegségem miatt laborvizsgálaton voltam, pár eredményem eltérést mutatott. A kezelőorvosom „egészséges életmódot” javasolt gyógyszer helyett.

Az internetről próbáltam tájékozódni, de igazából a Testszerviz programja keltette fel legjobban az érdeklődésemet, de nem volt bátorságom belevágni, sajnos itt elkövettem a hibát, hogy nem kértem segítséget.

94 kg voltam ekkor. Csökkentettem a szénhidrát és cukor bevitelt, salátákat, csirke és hal húst fogyasztottam. 1,5 év alatt a súlyom 67 kg-ra csökkent, amit 4 évig sikerült is tartanom.

2020. januárban „forgó szédülés” (BPPV) miatt a sürgősségi osztályra kerültem, ahol megkaptam a megfelelő kezeléseket, de ez volt az a pont, amikor a dohányzásról lemondtam. (jelenleg sem ohányzok)

2020. februárban volt cégem kérésére visszamentem dolgozni, ami számomra egy nagy kihívást jelentett, közel 6 év után képes leszek-e újra a munkámat ellátni (bér,- Tb).

Tettem a dolgomat a munkahelyemen és otthon is. Azt vettem észre, hogy a leadott kilók jönnek vissza. Nagyon el voltam keseredve, de aztán elhatározásra jutottam, hogy ismét változtatok az életemen, de most segítséget fogok kérni.

Mivel a Testszerviz honlapját már az első elhatározásom óta követem, Babos Kata oldalán aug. 25-én ki is töltöttem a tesztet és gyorsan el is küldtem.

A teszt kitöltése után, másnap jelentkezett Babos Kata Testszerviz konzultáns, aki annyira hitelesen elmondta a program lényegét, hogy gondolkodás nélkül bele is vágtam a három hónapos tanulásba.

Szeptember 1-vel elkezdtem a Testszerviz (3 hónapos) programját, célul 66 kg tűztem ki. A program állapotfelméréssel indult, részletesen átbeszéltünk mindent, aztán kialakítottuk az étrendemet.

A program alatt Kata megtanított a testem működésére, a helyes táplálkozásra. Az a módszer, amit előtte próbáltam, csak részbeni megoldás volt, nem a saját testem „igénye”.

Mit nyertem a programmal:

  • nagy tudású, csodálatos, kedves, figyelmes embert Kata személyében
  • tudást az egészséges élethez
  • tudatos táplálkozást, odafigyelést a testemre
  • energiát
  • önbizalmat
  • új életet és jövőt
  • a program végére, elértem a kitűzött célomat, -7 kg, -37 cm

Köszönet Katának, hiányozni fognak a heti konzultációk, köszönöm, hogy a tanítványod lehettem és ígérem, ezen az úton fogom az életemet folytatni.

„Saját magunkon kívül senki nem tud bennünket rábírni a változásra.”

H. Zsóka

Zalaegerszeg, 2020.12.10

 

 

 


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Zsóka is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket