Vége a kudarcos újévi fogadalmaknak! Most így csináld!
2. TUDTAD-E? IV. SOROZAT
TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!
Van egy GIP (magyarul: glükóz-függő inzulinkiválasztást serkentő) hormon, amely a vékonybél első részében a patkóbélben termelődik, amikor odaérnek gyomortartalomban levő gyorsan felszívódó szénhidrátok. Ezekben az ételekben sok cukor és keményítő van. Például ilyenek a sütemények, a fehér kenyér, a sült vagy főtt sült krumpli és a rizs. Ennek a hormonnak a mennyisége a szénhidrátok elfogyasztása után már 15 perc múlva akár tízszeresére is megemelkedhet, és fokozott inzulintermelésre serkenti a hasnyálmirigyet.
A tíz legjobban hizlaló tévhitről itt olvashatsz.
Legyél felelős a saját testedért!
HASZNÁLD EZT A TUDÁST EGÉSZSÉGGEL!
ITT TUDHATSZ MEG TÖBBET A KULCS A TESTHEZ KÖNYVRŐL!
Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!
Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!