2019 az Én évem! És a tiéd is?

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!     

 


 

Amikor évekkel ezelőtt abbahagytam az aktív professzionális zenélést, valahol a lelkem mélyén tudtam, hogy ez nem lehet végleges. Évtizedek kitartó gyakorlása, tanulása után nem lehet teljesen elszakadni a hangszerektől, a színpadtól, a muzsikálástól.

Aztán teltek múltak az évek, és kb 2 éve egy rock koncerten ugrálva rájöttem, hogy a szívemhez ott a basszusgitár áll a legközelebb. Na ez mekkora baromság, 48 évesen dübörgő hangfalak előtt állni, és megbabonázva nézni a basszusgitárost. Ebben a korban, egykori profi zenészként az elején kicsit zavart, aztán nem érdekelt, ki mit gondol, jól éreztem magam.

Aztán a tavaly elmentem a Nightwish koncertre. Kedvenceim régóta, skandináv rock banda. 15.000 rajongó között állva, énekelve, ugrándozva kicsit hülyén éreztem magam, majd ismét elragadott a koncert. 50 éves rocksztár lennék? Rendben van ez még ilyenkor?

Aztán a lányom karácsony előtt elküldött egy hangszerboltba, valami gitártartóért, amit egyik ismerősének akart ajándékba adni. A boltban megbabonázva néztem a tengersok gitárt. Gyönyörű színek, formák, méretek. És ekkor hasított belém a felismerés. Miért ne csinálhatnám azt bármikor, amit szeretnék? Miért kell ezt bármilyen feltételhez kötni? Minek éveket várni és csak gondolkodni róla?

Rádöbbentem, hogy én pedig basszusgitározni akarok. Nem majd, nem évek múlva, nem egyszer, nem akkor, ha „lesz rá időm”, hanem most. Most akarok valami olyat csinálni, amiben örömömet lelem. Nem a mások örömét, hanem a magamét. És teljesen mindegy, hogy ki mit gondol erről, ha nekem ez boldogság, akkor csinálnom kell.

„A később sokszor sohává alakul!” De nem most! Most itt az idő. És a gondolatot azonnal tett követte. Megvettem életem első basszusgitárját. Hozzá mindent, ami szükséges, és azonnal leakasztottam egy tanárt, egy neves rock banda basszerosát. És holnap már az első órára megyek.

Hogy miért írom le mindezt? Mert boldog vagyok ettől. És tanulságos lehet neked is! Ha valamiről úgy gondolod, hogy meg kell csinálnod, akkor csináld meg. ha valamire vágysz 2019-ben, akkor szerezd meg! Ha valamit el akarsz érni, akkor ne várakozz, hanem indulj el!

Rájöttem, hogy ez az élet lényege! Csináld most! És légy boldog tőle! Én az vagyok, mert egy évek óta dédelgetett álmom valósítom meg. 2019 és ezt követően minden további az ÉN ÉVEM!

Ez 2019 tanulsága a számomra és kívánom, hogy a te számodra is adjon némi inspirációt!


 

Akarj Te is ideális testet, ideális fizikai állapotot! Megérdemled!

Tudd meg, hogy mit tehetsz saját magadért!

JELENTKEZZ MOST!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket