A máj és a zsírégetés kapcsolata

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


Részlet a hamarosan megjelenő”Kulcs a zsírégetéshez” című új könyvből

Amikor a szervezetünk zsírt éget, akkor a máj az, ami lebontja a zsírokat olyan anyaggá, ami már képes energiát adni nekünk.

Ahhoz, hogy a májba szállított zsír energiaforrássá váljon, előbb át kell alakítani a sejtekben levő parányi „erőművekbe”, amik már energiát szolgáltatnak nekünk.

A szervezetünk úgy működik, hogy sokféle üzemanyagot képes használni, ahogy ezt már korábban is láttuk.

A zsírból a májban készült fűtőanyagot ketontesteknek hívjuk. Ezek a vízben könnyen oldódó molekulák kilépnek a májsejtekből a sejteken kívüli folyadékba, és eljutnak a szervezet más sejtjeihez energiatermelésre.

A sejtjeink zsírsavakat is képesek üzemanyagként használni a ketonokon és a cukron kívül.

Természetesen igaz, hogy bizonyos idő kell, hogy a szervezetünk „át tudjon kapcsolni” a különböző üzemanyagformák között.

Ez a „használj zsírt üzemanyagként” képesség leginkább a máj sejtjeinél van meg, de erre idővel a szervezet többi sejtje képes lehet, kevés kivétellel.

Így elmondható, hogy a zsírok átalakításának legfontosabb szereplője a máj, azért ahhoz, hogy bárkinek a szervezete átálljon zsírégetésre, jó, ha törődik a májával, és gondoskodik ennek a szervének (is) a folyamatos jó állapotban tartásáról.

Kulcs a zsírégetéshez könyv korlátozott elővásárlási akció!

20% kedvezmény az elővásárlóknak!!!

Az életmódváltás újabb mérföldkövéhez érkeztünk. A Testszerviz „Kulcs…” sorozat újabb darabja jelenik meg 2021. november első hetében.

Ez a könyv napjaink egyik legnépszerűbb témájával, a zsírégetéssel és annak megoldásával foglalkozik. A legújabb kutatások, eredmények ismeretében biztonsággal mondhatjuk, hogy az egészséges és hosszú élet egyik alapja az ideális test. Ez a könyv remekül illeszkedik az eddigi Kulcs könyvekhez. Nem kiegészíti azokat, hanem újabb ismeretekkel, eszközökkel segít abban, hogy testünk védekező mechanizmusát jó formába hozzuk, tartsuk.

A könyv középpontjában a zsírégetés áll.

Körülötte, mint a tortaszeletek a vele összefüggésben lévő élettani területek. Alvás, táplálkozás, tápanyagok, stressz, regenerálódás, hormonok, mozgás, emésztőrendszer és a máj. Ezek a területek külön külön is meghatározzák a zsírégetés megvalósulását. És egymással is összefüggésben vannak.

Ha a körszelet darabjait rendbe hozod, a zsírégetés szédületesen beindul. Apránként, területről területre haladva elérhtesz egy remek fizikai állapotot, az ideális testet.

A területekről szóló fejezetek megértést, megoldásokat és tippeket adnak a terület rendbetételére.

Ez egy gyakorlatias kézikönyv! Végig vezet a helyes életmód felé, és megoldhatod vele napjaink egyik legégetőbb problémáját!

Hogyan veszítsük el a felesleges zsírt, hogyan legyen ideális a testünk!

Mindez egyszerűen, bárki számára érthetően, hasznos gyakorlati eszközökkel. Újabb lépésként a helyes életmód felé.

Előrendelés ITT!

Az elővásárlási akció részletei és feltételei:

Azoknak, akik a könyvet megrendelik a megjelenés előtti időszakban (2021 szeptember 15 - október 30. között) és ki is fizetik,

a könyv árából 20% elővásárlási kedvezményt adunk.

Így a könyv számukra 5250 Ft helyett most csak 4200 Ft. Az akcióban való részvétel feltétele a könyv akciós árának beérkezése az akciós időszakon belül.

Az akció mindössze 300 db könyvre vonatkozik. A 300 db megvásárlását követően az akciónak vége. Ezt követően már csak teljes áron lehet hozzájutni.

Az akció más akcióval, kedvezménnyel nem összevonható. Az akciós könyv nem szerepel a Testszerviz egyéb könyvvásárlási akciójában (pl karácsonyi könyvcsomag, kulcs könyvcsomag stb).

A könyv nyomdai kivitelben jelenik meg, e-könyv formájában jelenleg nem tervezzük a kiadását!

A könyv ára nem foglalja magába a szállítási költséget.

A könyvet a megrendelők november első hetében kapják kézhez a megjelenést követően. A megjelenésről e-mailben kapnak tájékoztatást, valamint a www.testszerviz.hu oldalon, iletve a Testszerviz Facebook oldalán.

Megrendelés ezen az oldalon!

Ha bármilyen kérdésük van, kérem küldjenek egy emailt a testszerviz@testszerviz.hu címre.

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket