A mellrákszűrés nem hóbort

Dr Suba Réka a mellrákszűrés fontosságáról

Szia kedves olvasóm!

Szeretettel üdvözöllek! Lehet te is láttad, hogy múlt héten minden nap más városban tartottunk előadást az egészségmegőrzés témájában. Többek között a megelőzésről is beszéltem, meg a szűrővizsgálatok fontosságáról! Mivel lehet nem tudtál az előadáson részt venni, a te figyelmed is felhívnám a mellrák szűrés fontosságára!

Képzeld, a mellrákkal diagnosztizált betegek 85%-nak a családjában, nem volt mellrák kórelőzményként! Jellemzően a változókorban kezdődik vagy mutatkozik meg először. 40 éves kor előtt a mellrák kialakulási esélye elég alacsony, viszont a kor előrehaladtával egyre inkább nő a kockázat!  

Ebből kiindulva is látható, mennyire fontos, hogy periodikusan felülvizsgáltassuk a melleket! Amennyiben kezdeti fázisban derül fény a problémára, nagyon könnyen lehet a helyzeten segíteni, viszont, ha elhanyagoljuk a problémát, életet veszélyeztető állapot is felléphet.

Ha bármilyen jellegű, gyanús csomót észlelsz a melledben, azonnal tanácsos szakorvoshoz fordulni a problémával!

A mellek egészsége a nőiség egy fontos tényezője! Figyeljünk hát oda továbbra is az egészségünkre és fektessünk hangsúlyt a megelőzésre!

Ha pedig szívesen olvasnál más, a nőiséget meghatározó tényekről, szeretettel ajánlom az újonnan megjelent könyvünket, melynek társszerzője vagyok: Kulcs a nőiséghez! A benne foglalt információkat alkalmazva kívánom, hogy még mélyebb életörömöt tapasztalhass meg!

Csodás hetet kívánok!

Ha többet akarsz megtudni a nőiség titkairól, akkor ez a könyv éppen neked szól!

Olvass bele itt!

Rendeld meg most, akár elektronikus formátumban is!
 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket