A Nemzetközi Nőnap története

Nemzetközi Nőnap

 A Testszerviz ügyfeleinek döntő többsége olyan hölgy, családanya, dolgos, egészségtudatos nő, aki elkötelezett az egészségének, életminősgének javításában.

A kiváló munkát végző Testszerviz Konzultánsok kivétek nélkül olyan hölgyek, akik odaadással, törődő gondoskodással végzik munkájukat nap mint nap.

Ezért a Testszerviz számára kiemelten fontos ünnep minden évben a Nemzetközi Nőnap, március 8-a, aminek gyökerei a 19. század közepéig nyúlnak vissza.

1857. március 8-án a jobb munkafeltételekért és magasabb fizetésért tüntető textilipari nődolgozók vonultak fel New York utcáin.

A 20. század elején egyre inkább egy márciusi naphoz kapcsolódtak a nők egyenjogúságáért küzdők megmozdulásai, aminek következtében 1911. március 19-én Ausztriában, Dániában, Németországban és Svájcban megtartották az első nemzetközi nőnapot a világon.

Magyarország a nőnapi felhíváshoz először 1913-ban csatlakozott, amikor az Országos Nőszervező Bizottság röplapokat osztott. A következő évben, 1914-ben már országszerte különféle, a nők helyzetévvel kapcsolatos rendezvényeket szerveztek.

Ezután ez a nap március 8-án került minden évben megrendezésre világszerte.

A Nemzetközi Nőnap ma sem vesztett aktualitásából, ez a nap vált a nők munkájának, szerepének és az elismerésének az emléknapjává, ami az egész világon kiemelt figyelmet kap.

Így a Testszerviz is nagy hálával köszönti ezen a napon a hölgyeket: a lányokat, asszonyokat és feleségeket, a hajadonoktól a nagymamákig, akik nélkül a világ szürke és szánalmas hely lenne.

Boldog Nőnapot kívánunk!

NŐNAPI KEDVEZMÉNY MINDEN NŐI EGÉSZSÉG KATEGÓRIÁBAN LÉVŐ TERMÉKRE VASÁRNAP ÉJFÉLIG!!

 

Részletek itt!

Küldetésünk, hogy az életmódváltás mindenkinek elérhető legyen! Ne habozz, itt az idő!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket