A Nemzetközi Nőnap története

Nemzetközi Nőnap

 A Testszerviz ügyfeleinek döntő többsége olyan hölgy, családanya, dolgos, egészségtudatos nő, aki elkötelezett az egészségének, életminősgének javításában.

A kiváló munkát végző Testszerviz Konzultánsok kivétek nélkül olyan hölgyek, akik odaadással, törődő gondoskodással végzik munkájukat nap mint nap.

Ezért a Testszerviz számára kiemelten fontos ünnep minden évben a Nemzetközi Nőnap, március 8-a, aminek gyökerei a 19. század közepéig nyúlnak vissza.

1857. március 8-án a jobb munkafeltételekért és magasabb fizetésért tüntető textilipari nődolgozók vonultak fel New York utcáin.

A 20. század elején egyre inkább egy márciusi naphoz kapcsolódtak a nők egyenjogúságáért küzdők megmozdulásai, aminek következtében 1911. március 19-én Ausztriában, Dániában, Németországban és Svájcban megtartották az első nemzetközi nőnapot a világon.

Magyarország a nőnapi felhíváshoz először 1913-ban csatlakozott, amikor az Országos Nőszervező Bizottság röplapokat osztott. A következő évben, 1914-ben már országszerte különféle, a nők helyzetévvel kapcsolatos rendezvényeket szerveztek.

Ezután ez a nap március 8-án került minden évben megrendezésre világszerte.

A Nemzetközi Nőnap ma sem vesztett aktualitásából, ez a nap vált a nők munkájának, szerepének és az elismerésének az emléknapjává, ami az egész világon kiemelt figyelmet kap.

Így a Testszerviz is nagy hálával köszönti ezen a napon a hölgyeket: a lányokat, asszonyokat és feleségeket, a hajadonoktól a nagymamákig, akik nélkül a világ szürke és szánalmas hely lenne.

Boldog Nőnapot kívánunk!

Nőnapi kedvezmény minden Testszerviz szolgáltatásból

2021. március 6-14. között a 3 hónapos

Testszerviz Prémium Programból és a Csináld Magad Online Testszerviz Programból

10% kedvezmény.

Jelentkezz egy ingyenes konzultációra és tudd meg a Prémium program részleteit! – Ez érdekel!

Vagy kezd el a Csináld Magad Online Programot és a jelentkezésnél add meg a kuponkódot! A kód megadása a regisztrációs oldalon lehetséges! – Ez érdekel!

A kód – nőnap

Csak írd be és máris a tiéd a 10% kedvezmény!

Küldetésünk, hogy az életmódváltás mindenkinek elérhető legyen! Ne habozz, itt az idő!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket