AZ ÉTKEZÉSEINK LEGFŐBB ALAPPILLÉREI

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE! 

     


 

Egy nagy tál zöldségsaláta, mindig valami változatossággal:

Praktikus, mert 15 perc elkészíteni és mindig készen áll a család számára. Most a következő összetétellel készült:

jégsaláta, lila káposzta, uborka, lila hagyma, sárga és piros koktélparadicsom (szüleim kertjéből), paprika.
Folpack-kal lefóliázva vagy lefedve 2-3 napig is friss marad a hűtőszekrényben. Arra kell csak ügyelni, hogy ha salátaöntettel, hidegen sajtolt olajjal, fűszerekkel fogyasztanád, ezeket csak a fogyasztandó mennyiségre tedd, rögtön étkezés előtt.

Nagyon jó dolog ilyesmiket enni. De még jobb, amikor azért eszünk ilyesmit, mert értjük és tudjuk is, hogy miért jó nekünk. A Testszerviz nem csak abban segít, hogy mit csinálj, hanem abban is, hogy megértést, tudást, tudatosságot szerezz arra vonatkozóan, amit csinálsz.

Erről a salátáról is tudnék még mit mondani. 

Például, hogy miért tettem bele lila színű zöldségeket vagy hogy miért pont ezekbő a fajta zöldségekből állítottam össze. Téged is érdekel ez a fajta gyakorlatias tudás az egészéges ételekről? Szívesen segítek megtanulni is, alkalmazni is.


 

Jelentkezz első lépésként egy ingyenes konzultációra, szeretettel várlak!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket