Cafe Panini - Testszerviz ajánlja

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


Az egészséges táplálkozás és életmód híveinek egyre fontosabb, hogy olyan helyeket találjanak, ahol számukra is megfelelő az ételválaszték, gyorsan lehet kiadós egészséges ételekhez jutni.

Időnként bemutatunk egy-egy helyet, ahol mindenki talál magának való enni, innivalót. Gluténmentes, cukormentes, laktózmentes, finom, elérhető árakon. Ezek a fő paraméterek.

Az első ilyen hely a Cafe Panini. No azért is, mert a szívünk idehúz. Riccardo fantasztikus olasz kávéja az utóbbi időben kiegészült egészséges harapnivalókkal.

A Duna parton a Margitszigetre remek kilátással, a Radnóti utca és az Újpesti rakpart sarkán álló kávézó és bisztró a nyugalom és a finomságok szigete.

Gluténmentes szendvicsek, saláták tonhallal, csirkével, vagy vegán virslivel, olasz tésztasaláta gluténmentes pennéből, vegán egytálételek, gluténmentes nassolnivalók, cukormentes üdítők egyenesen Olaszországból.

A képre kattintva megnézheted rövid videón, hogy mi a kínálat, miért szeretjük nagyon!

Cafe Panini

Nyitvatartás – minden nap 7-14 óra

Kínálat – olasz kávékülönlegességek, mindenmentes bisztró ételek, desszertek is

Ajánlás – Testszerviz ajánlás

 

 

Tudd meg, mi az amit megeszel! Kulcs a tápanyagokhoz! Most párban egy másik létfontosságú könyvvel!

 

Kulcs a zsírégetéshez könyv korlátozott elővásárlási akció!

20% kedvezmény az elővásárlóknak!!!

Az életmódváltás újabb mérföldkövéhez érkeztünk. A Testszerviz „Kulcs…” sorozat újabb darabja jelenik meg 2021. november első hetében.

Ez a könyv napjaink egyik legnépszerűbb témájával, a zsírégetéssel és annak megoldásával foglalkozik. A legújabb kutatások, eredmények ismeretében biztonsággal mondhatjuk, hogy az egészséges és hosszú élet egyik alapja az ideális test. Ez a könyv remekül illeszkedik az eddigi Kulcs könyvekhez. Nem kiegészíti azokat, hanem újabb ismeretekkel, eszközökkel segít abban, hogy testünk védekező mechanizmusát jó formába hozzuk, tartsuk.

A könyv középpontjában a zsírégetés áll.

Körülötte, mint a tortaszeletek a vele összefüggésben lévő élettani területek. Alvás, táplálkozás, tápanyagok, stressz, regenerálódás, hormonok, mozgás, emésztőrendszer és a máj. Ezek a területek külön külön is meghatározzák a zsírégetés megvalósulását. És egymással is összefüggésben vannak.

Ha a körszelet darabjait rendbe hozod, a zsírégetés szédületesen beindul. Apránként, területről területre haladva elérhtesz egy remek fizikai állapotot, az ideális testet.

A területekről szóló fejezetek megértést, megoldásokat és tippeket adnak a terület rendbetételére.

Ez egy gyakorlatias kézikönyv! Végig vezet a helyes életmód felé, és megoldhatod vele napjaink egyik legégetőbb problémáját!

Hogyan veszítsük el a felesleges zsírt, hogyan legyen ideális a testünk!

Mindez egyszerűen, bárki számára érthetően, hasznos gyakorlati eszközökkel. Újabb lépésként a helyes életmód felé.

Előrendelés ITT!

Az elővásárlási akció részletei és feltételei:

Azoknak, akik a könyvet megrendelik a megjelenés előtti időszakban (2021 szeptember 15 - október 30. között) és ki is fizetik,

a könyv árából 20% elővásárlási kedvezményt adunk.

Így a könyv számukra 5250 Ft helyett most csak 4200 Ft. Az akcióban való részvétel feltétele a könyv akciós árának beérkezése az akciós időszakon belül.

Az akció mindössze 300 db könyvre vonatkozik. A 300 db megvásárlását követően az akciónak vége. Ezt követően már csak teljes áron lehet hozzájutni.

Az akció más akcióval, kedvezménnyel nem összevonható. Az akciós könyv nem szerepel a Testszerviz egyéb könyvvásárlási akciójában (pl karácsonyi könyvcsomag, kulcs könyvcsomag stb).

A könyv nyomdai kivitelben jelenik meg, e-könyv formájában jelenleg nem tervezzük a kiadását!

A könyv ára nem foglalja magába a szállítási költséget.

A könyvet a megrendelők november első hetében kapják kézhez a megjelenést követően. A megjelenésről e-mailben kapnak tájékoztatást, valamint a www.testszerviz.hu oldalon, iletve a Testszerviz Facebook oldalán.

Megrendelés ezen az oldalon!

Ha bármilyen kérdésük van, kérem küldjenek egy emailt a testszerviz@testszerviz.hu címre.

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket