Divatba hozzuk az Életmódváltást!

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Miért, talán nincs divatban? Ha a divatban lenni azt jelenti, hogy sokan beszélnek róla, hogy sokan értenek hozzá, akkor divatban van.

Ha azt jelenti, hogy sokan csinálják, mert tudják, hogy szükség van rá, akkor pedig nincs.

Magyarország az egyik legelhízottabb ország a világon. 2 millió hormonbeteggel karöltve. Romló fizikai teljesítmény már iskolás korban. Az egyik leggyakoribb táppénz ok a gerinc és hátfájdalom.

Fáradt, nyűgös emberek, akik persze tudják, hogy ez nincs így jól, ugyanakkor a változtatás sok esetben csak gondolati szinten valósul meg.

Miért? Hát nem azért, mert jól érzik magukat lerobbant állapotban. Nem azért, mert szeretnek fájdalommal élni. Nem azért, mert jó halálosan fáradtnak lenni, vagy mert így tervezték el az életüket.

4 év és 2.000 ügyfél után megvizsgáltam az igazi okokat. Amit találtam: Már sok mindennel próbálkoztak az emberek és bizony sok volt a csalódás. Az eredmény nem volt kielégítő, a változás átmeneti volt, nem sikerült fenntartani. Úgy gondolják mások, hogy majd valami külső erő megoldja, hajrá csodabogyők! Vagy azt képzelik, hogy a váltás sok időt, energiát vesz igénybe, sok pénzbe kerül és ezekből nem sok van. Aztán a bőség zavarában azt sem tudja, mibe kezdjen bele. Egy élet kevés, hogy a kínálkozó szuper módszereket mind kipróbálja, és lehet, hogy nincs közte a neki megfelelő.

Divatba hozzuk az életmódváltást

Na ennek most véget vetünk.

Az első lépés az, hogy rájöjj, meg kell változtatni valami ahhoz, hogy más eredményt kapj.

  • Ha ugyan azt eszed, ne csodálkozz, hogy ha eddig híztál, ezután is hízni fogsz.
  • Ha eddig fáradt voltál, ezután is fáradt leszel.
  • Ha fájtak az ízületek, akkor fájni fognak, ha valamin nem változtatsz.

A legnagyobb ostobaság, mindent ugyanúgy csinálni és más eredményre számítani.

A következő, hogy nem csak beszélünk róla, hanem elindulunk a változás útján. (Most, ebben a hőségben, vagy ebben a hidegben, vagy pont az ünnepek előtt, vagy a szabadság közeledtével?)

Soha sem lesz megfelelőbb idő a változtatásra, mint a most. Emeld fel a feneked, és indulj el! A Testszerviz felajánl mindenkinek egy ingyenes konzultációt, ami segítség az út kiválasztásában. Mit kell ehhez tenned? El kell küzdened magad egy Testszerviz konzultánshoz, rászánni 30-40 percet egy beszélgetésre és megtudni, hogy bizony lehet és kell változtatni. Megismerhetsz egy embert, aki arra tette fel az életét, hogy segítsen neked. Ő már életmódot váltott. Tudja, hogy hogyan megy ez. Tudja mit élsz át és megért téged tökéletesen. Nem beszél arról, hogy mit kellene csinálni, hanem ő csinálja. És segít neked, hogy te is csináld!

 

Divatba hozzuk az életmódváltást! Azoknál, akik már legalább gondoltak erre. Nem divat a tunyaság. Nem divat a fáradtság. Nem divat meghízni és betegségeket összeszedni. Nem divat csak sopánkodni, hogy így jártam.

Divat ugyanakkor tenni valamit. Hogy úgy nézzenek rád: Na ez az ember belevágott és sikeres. A Testszerviz eddigi 2.000 ügyfele így tett. És leszünk 20.000-en, 200.000-en és divatos lesz, ha azt mondod, éppen életmódot váltok és ez remek dolog.

 

Ja, hogy ehhez kell egy döntés? Igen, és a konzultánsaink ebben is segítenek, támogatnak, fogják a kezed!

Divatos akarsz lenni?

Akkor klikk ide és gyerünk, jelentkezz egy ingyenes konzultációra!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket