Elmúltál 40? Na akkor neked annyi! Vagy mégsem?

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Már hosszú hetek óta forr bennem az indulat, amikor látom a tv-ben a következő reklámokat.

Egy nő áll a középpontban és arról panaszkodik, hogy nem találja a kulcsát, a vizet nyitva hagyja maga után, elfelejt ezt azt. És a borzalmasan hangzó szöveg, 40 felett a memória jelentősen romolhat, tehát itt az ideje, hogy kezdj el szedni valami gyógyszert.
Aztán egy pasi jön, megy és arról beszél, hogy 40 felett egyre nagyobb a férfiaknál a szívinfarktus veszélye, egyre inkább ki vannak téve érrendszeri betegségeknek, szóval itt az ideje, hogy ők is szedjenek valami kiváló gyógyszert.
Aztán egy másik 40 feletti ember arról beszél, hogy bizony az ő korában az, hogy állandóan pisilnie kell, wc-től wc-ig éli az életét teljesen normális, amit egy újabb gyógyszerrel kell kezelni.
Nem beszélve arról, hogy az álláskeresők 40 felett már nem nagyon számíthatnak semmi jóra, esélyük sincs ilyen „öregen”, hogy őket válasszák.

Ezek mind azt mondják neked, hogy 40 felett roncs vagy, veszélyes az életed, nem vagy már elég jó, kiszuperált kripli vagy, aki csak különféle csodaszerekkel működik még egyáltalán.

Először egy kicsit rosszul éreztem magam, mert 50 évesen nem kell fél óránként pisilnem, nem butultam el, fizikailag és szellemileg is felveszem a versenyt bármely huszonévessel, köszönöm jól vagyok, nem akarok gyógyszereket szedni, és kiválóan érzem magam.
Aztán rájöttem, hogy nincs velem semmi baj. Akkor lenne, ha elhinném a fenti sok hazugságot, és beállnék a bégetők sorába és elkezdeném magam rosszul érezni. Nem, köszönöm, ezt nem vagyok hajlandó megtenni.

Profit termelési oldalról én egy haszontalan darab vagyok a gyógyszergyáraknak, csodaszer forgalmazó cégeknek.
Az igazság az, hogy a jó fizikai és szellemi állapot nem kor kérdése. Nem is volt az soha. Mostanság akarják ezt velünk elhitetni. És ezzel párhuzamosan mindent meg is tesznek, hogy a hazugságból igazság legyen.
Nem tanítják a helyes életmódot az iskolában, a boltokban kapható „élelmiszerek” jelentős része alkalmatlan a test táplálására. A stresszt nem tudjuk oldani, pedig egyre több van belőle. Nem kapuink segítséget, maximum annyit, hogy fogyj le. Az internet tele van hazugságokkal, és olyan mennyiségben, ami már eltakarja a józan, igaz gondolatokat.
Mindenki „tudja”, hogy neked hogyan kellene élni, de a saját élete nincs rendben.

Ebből a lehangoló helyzetből igyekszünk utat mutatni. Segítséget adni, hogy ne érezd maga egy leírt embernek, legyél boldog, elégedett, és nevesd ki azt, aki azt állítja, hogy nem vagyunk már negyven felett értékesek, egyre több a baj velünk. Ez hazugság! Ne dőlj be! Most van a legértékesebb szakasza az életednek, tegyél róla, hogy a testi állapotod is ezt tükrözze! Érezd jól magad!

Gyere, és vegyél részt egy ingyenes konzultáción, ahol megtudod, hogy mit tehetsz a fentiek ellen!

A TESZT  KITÖLTÉSÉVEL TUDSZ JELENTKEZNI!
 


 

Tapasztalatunk alapján azok, akik megismerték a testük működését, a késöbbiekben sokkal jobban is tudták kontrollálni!

Ezért írtuk ezt a könyvet.

EGYSZERŰEN és KÖZÉRTHETŐEN!

A KÖNYVRŐL BŐVEBB TÁJÉKOZTATÓT ITT TALÁL!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket