Erzsi is a teszt kitöltésével kezdte!

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

"Az Interneten találtam rá az "Életminőség tesztre", melyet kitöltöttem. Pár napon belül telefonon felhívott egy kedves női hang, Széplábi Éva. Ismertette velem  a Testszerviz programot és javasolta, hogy gondoljam át a döntést az életmódváltással kapcsolatban. Mivel szimpatikus volt Éva és az általa ismertetett program, belevágtam. A döntésben a magas vérnyomásom, refluxom, puffadásaim, ízületi problémáim enyhítése és megszüntetése is közrejátszott, valamint a súlyom csökkentése. Nagyon tetszett, hogy nem tablettákkal akarnak fogyást elérni, hanem természetes módon. 

Hetente tartottuk a konzultációkat, melyek mindig nagyon érdekesek és tanulságosak voltak számomra.  

A reggeli turmixot könnyedén megszoktam és megszerettem. Természetesen az összetevők helyes kiválasztásában Évának nagy szerepe volt. A kenyér elhagyása már egy kicsit nehezebben ment, mert előtte elképzelhetetlen volt számomra, hogy a tojásrántottát kenyér nélkül meg lehet enni. Gyengém volt az édesség, sütik utáni sóvárgás. Éva ezt is megoldotta! Konzultációkon a testünk működésével kapcsolatban irányt mutatott a helyes táplálkozáshoz, tudatos vásárláshoz is. Időnként kisebb bűnözések azért becsúsztak.

Éva segítségéve a három hónap alatt sikerült 10 kg-ot lefogynom. Nem kell szednem a refluxomra gyógyszert, könnyebb a mozgásom, puffadásaim lényegesen csökkentek, nőtt az önbizalmam. Két számmal kisebb, régi ruháimat tudom hordani.

Éva által elmondott összefüggések ismerete segít a kitűzött célom elérésében, mert még van mit tennem az egészségem érdekében.

Aki életmódváltásba kezd, annak a Testszerviz Programot ajánlom és konzultánsnak Széplábi Évát!

Köszönöm Éva a türelmedet, kedvességedet, emberbaráti segítségedet!

Erzsi"

*A kép csak illusztráció.*


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Erzsi is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket