Finomra hangolt egyensúly

Ma már nincs vita arról a szakemberek körében, hogy a női szervezet hormonrendszerének finomhangolt működését jelentősen befolyásolja az életmód, a stressz, a káros szenvedélyek és az alváshiány.

A modern életmódunk fontos pontja az étkezés, mert a nem megfelelő táplálkozás is hozzájárul ennek az érzékeny egyensúlynak a felbomlásához.

Bár az egészséggel foglalkozó népszerű hírportálokon is egyre gyakrabban olvashatók ilyen cikkek, de ezek az írások nem adják meg a teljes képet, és így a cikk olvasója nem kap elég megértést ahhoz, hogy miért kellene változtatnia az étrendjén, életmódján.

A Kulcs a nőiséghez című új könyvünkben megtalálható minden olyan fontos tudnivaló, amely lehetővé teszi az Olvasónak, hogy valóban ne csak félmegoldásokat kapjon a problémáira.

Íme egy olvasói visszhang a könyvről:

„Rendkívül hasznos könyv minden nőnek! A menstruációs ciklus egyes fázisainak testi és lelki hatásai pontosan úgy vannak a saját tapasztalatom szerint is, ahogy az a könyvben olvasható. Szívből ajánlom a könyvet minden nőnek! dr. S. Zs.”

A könyv nemcsak közérthető leírása annak, hogy miként működik a női szervezet, hanem olyan azonnal és könnyen használható javaslatokat is tartalmaz, amikkel újra harmóniába hozható a női hormonrendszer.

Kattints ide, és rendeld meg a saját Kulcs a nőiséghez könyv példányodat!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket