Gyermekeink karácsonya

A december a gyerekeké

Az év végi ünnepek főszereplői kétségtelenül a gyermekeink és az unokáink.

A Mikulást magunk mögött hagytuk, még pár nap és itt van a karácsony, a gyermekeink, unokáink szemében a csodavárás izgalmával. Vajon mit hoz a Jézuska? Ott lesz-e a fa alatt a legújabb LEGO vagy PlayStation játék?

Gyakran mondjuk, hogy szemünk fénye a gyermek. Vajon mindent megteszünk az egészségükért?

Milyen értékeket adunk át, mire neveljük a gyermekeinket?

Az egészséges életmód gyermekkorban kezdődik

Tudjuk jól, hogy a gyerekekre nem a szép szavak, hanem a példák hatnak a legjobban.

Egyetlen kisgyermek sem úgy tanul meg beszélni, hogy iskolába jár és egyetlen piszenés nélkül hallgatja a nyelvtanár szerepét felvevő édesanyját vagy édesapját, aki elmondja neki, hogyan kell az anyanyelvén megszólalni...

Akkor miért gondoljuk, hogy a kelkáposztafőzelék vagy a párolt brokkoli köret majd elnyeri a tetszésüket, ha mi magunk odavagyunk a sült krumpliért vagy a bundás kenyérért, a jutalomcsokiról nem is beszélve.

Ilyenkor már késő arról kiselőadást tartani, miért kellene inkább a leveles salátákat vagy a párolt zöldségeket választani az édességek helyett.

Kulcs a nőiséghez könyv

Saját tapasztalatból tudjuk, érezzük, hogy a gyermekkorunk mennyire meghatározta az egész életünket. Ilyenkor ivódtak belénk azok a példák, minták, amikre felépültek a felnőttkori szokásaink, értékeink.

helyes életmódra való ránevelés már kisgyermekkorban elkezdődik, és ezzel kapcsolatban is sok jó tanácsotbevált módszert mutat be a Kulcs a nőiséghez című könyv, amit minden édesanyának el kellene olvasnia, és a könyvből szerzett információkat használnia kellene a gyermeke első éveitől kezdve egészen a kamaszkorának végéig, míg el nem kezdődik az önálló élete.

Kattints ide, és rendeld meg a Kulcs a nőiséghez című könyvet!

Vitalissimo webáruház megoldások a gyermekeknek

Gyermekeink a szemünk fényei, éppen ezért fontos a testi, lelki fejlődésük és az egészségük.

Testszerviz Vitalissimo webáruház ebben is támogatja a szülőket, nagyszülőket azzal, hogy gyermekek számára is kínál kiváló minőségű termékeket.

Most a népszerű „Swedish Nutra” svéd folyékony termékcsalád tagját, a „Super Kids” folyékony multivitamint mutatjuk be.

Ez a készítmény minden olyan tápanyagot tartalmaz, amely nélkülözhetetlen az 5-12 éves gyermekek kiegyensúlyozott fejlődéséhez és egészségének a támogatásához.

Ez a termék nemcsak vitaminokat és ásványi anyagokat, valamint nyomelemeket tartalmaz, megtalálható benne a gyerekek által nem szeretett brokkoli is. Ez a káposztafélékhez tartozó zöldséget méltán tartják szuperélelmiszernek a fodroskel mellett. A brokkolin kívül lucerna és spirulina alga kivonat is van a „Super Kids”-ben.

Ezt a remekül hasznosuló készítményt szívesen fogyasztják a gyermekek, akiknek nehezen nyelhetők le a tabletták vagy kapszulák.

Kattints ide, és rendeld meg a „Super Kids” gyermekeknek készült multivitamint!

Természetesen a gyermekeknek is adható például joghurtba elkeverve egy-egy teáskanálnyi Testszerviz Fodroskel por vagy Testszerviz Vidd Magaddal Zöldturmix por is, ami nagyszerű tápanyagforrás nekik is. Kattints a képre!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket