Halálos életmód

Magyarországon emberek ezrei, a világon milliók fizettek életükkel az életmódjuk miatt

A koronavírus járvány egyik legfőbb tanulsága a fenti mondat. Orvosok, kutatók, professzorok tömegei írnak, beszélnek arról, hogy az elhízás, a túlsúly mekkora kockázat a vírusfertőzés esetén. Az elhízás a vírus okozta halálozás között összefüggéseket mutattak ki.

A tanulmányok és statisztikák bizonyítják, hogy az elhízás, és az abból fakadó krónikus betegségek jelentősen növelik a halálozási kockázatot.

Hazánk ebben élen jár. A világ egyik legelhízottabb nemzete vagyunk.

„Forster Tamás kardiológus egyértelműen fogalmazott az Indexnek: a magyarok kiemelkedő elhízottsági szintje hozzájárul a magas Covid-halálozási arányhoz. Falus András genetikus pedig levezette nekünk, hogyan teszi tönkre egy kövér ember szervezetét a SARS-Cov-2-es koronavírus.”

Az interjút teljes terjedelemben itt olvashatod! Elolvasom!

A BMI (testtömeg index) 25-30 közötti értéke a túlsúly. A felnőtt magyar lakosság 45-50 százaléka (!) tartozik jelenleg ebbe a kategóriába. Ehhez jön hozzá hogy a népesség további 10 százalékának 30 feletti a BMI-indexe, vagyis elhízott.

Összesen tehát a magyar lakosság 60% a fokozottan veszélyeztetett kategóriába tartozik.

Az interjú egy másik nagyon fontos megállapítása
„A kóros elhízás komponense a metabolikus betegségeknek, ilyen a magas vérnyomás, a cukorbetegség, főképp az inzulinrezisztens cukorbetegség. Ezek önmagukban szintén olyan gyulladásos állapotot okoznak, melynek kockázatát az elhízottság csak növeli. Ha nő a súlyunk, nő a teljesítménykényszer, mely a szívre és az érrendszerre nehezedik. Ha valakinek amúgy is vérnyomásproblémája van, a vér oxigénellátása csökken, s erre még rátelepszik a légzőszervi gyulladásokat kiváltó koronavírus, ez pedig olyan szinten terhelheti meg a szervezetet, ami végzetes is lehet.”

A jelen helyzet rávilágít arra, hogy itt az idő az életmódváltásra. Az életünk múlhat azon, hogy megtesszük-e vagy sem.

Sokaknak már késő. És még többünknek pont itt az ideje. Nem tudhatjuk, hogy mikor lesz valami újabb nyavalya, vírus, ami hasonló „eredményeket” produkál.

Az oltás most azonnali megoldás, ugyanakkor a jövő megoldása az ÉLETMÓDVÁLTÁS!!!

Nem tudom mire van még szükség ahhoz, hogy elkezdj valamit, ami az életedet jelentheti!?

Válts most!

Jelentkezz egy ingyenes konzultációra és tudd meg mit tehetsz!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket