Hét csésze életerő: Ez kell a vitalitáshoz!

Fiatalító zöldek?

A fóliasátrakban ilyenkorra már kiültették a fejes saláta palántákat, hogy még a paradicsom és paprika szezon előtt szép nagy fejek kerülhessenek az üzletekbe, piacokra.

De miért ilyen fontosak a zöldek, pontosabban a zöld leves saláták, ehető zöld növényi részek?

Szinte hihetetlen, hogy már napi egy adag, azaz körülbelül 25 dekagramm zöld színű zöldség és leveles saláta rendszeres fogyasztása lassíthatja a gondolkodási képesség hanyatlását és a biológiai öregedési folyamatokat. És ez nem új felfedezés!  Már egy 2018-ban publikált kutatás szerint azok, akik naponta rendszeresen fogyasztottak spenótot, brokkolit, salátát vagy más zöld leveles zöldséget, úgy javult a gondolkodási képességük, mintha 11 évvel fiatalabbak lennének.

A belinkelt vizsgálatban csaknem ezer 58 és 99 év közötti felnőtt férfi és nő egészségügyi állapotát követték öt éven keresztül.

A kutatási eredményekből az is kiderült, hogy a kor, a nem, a képzettségi fok, a testmozgás minősége, illetve a dohányzás, az alkoholfogyasztás ellenére a zöld leveles zöldségek fogyasztása lassítja gondolkodási képességek hanyatlását.

A zöld leveles zöldségek, salátákban nagyon sok tápanyag található. Sok bennük a béta-karotin, ami az  A-vitamin előanyaga a szervezetünk számára, a K-vitamin, E-vitamin, C-vitamin. Majdnem az összes B-vitamin is megtalálható bennük.

Magas az ásványi anyag tartalmuk is. Sok bennük a kalcium, kálium, magnézium, vas, cink, foszfor.

Ezek a zöldségek, leveles saláták gazdagok filokinon, lutein, és kaempferol nevű vegyületekben is, amik erős gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatásúak.

Napi 7 csésze saláta

Igazából napi hét csésze (1 csésze kb. 2,5 dl) mennyiségű leveles salátát kellene elfogyasztanunk, hogy igazán kihasználjuk azokat az egészségügyi előnyöket, amikről az előző részben szó volt.

Ez első ránézésre lehengerlő mennyiség, és nagyon sokan vannak, akik puffadnak a zöldségekben levő rostok miatt, vagy más problémák miatt nem szívesen fogyasztják ezeket a tápanyagokban gazdag salátákat, zöldségeket.

Számukra is van jól használható megoldás!

Vitalissimo egészségmegoldások

A Testszerviz Vitalissimo egészségáruházában a fenti fogyasztási akadályok miatt kerültek be azok a saját márkás termékek, amiket azért fejlesztettünk ki, hogy a fodros kelben levő magas tápanyagtartalommal bárki támogathassa az egészségét.

A Testszerviz Fodroskel por vagy a Vidd Magaddal Zöldturmix por termékek rendszeres fogyasztása segítheti azok helyes napi étkezését, akik nem tudnak naponta 7 csésze leveles salátát elfogyasztani.

Kattints ide, és rendeld meg a Testszerviz Fodroskel port!

Kattints ide, és rendeld meg a Vidd Magaddal Zöldturmix port!

Svéd folyékony szupertermékek

A Swedish Nutra folyékony multivitaminja és kollagéntermékei forradalmi összetételükkel bár bizonyítottak az egészségtudatos vásárlóközönségnek!

Hatékonyság

A Swedish Nutra folyékony étrend-kiegészítői a világon elérhető legjobb alapanyagokból készülnek, és napi adagonként akár 30-szor több hatóanyagot is tartalmaznak, mint a tabletták vagy kapszulák. Ennek oka a készítmények koncentrált tápanyagsűrűsége, valamint az, hogy semmi felesleges nincs bennük!

Minden vitamin és ásványi anyag együtt

A svéd folyékony multivitaminok tartalmazzák a vízben és zsírban oldódó vitaminokat. Ide tartozik például a C- és D3-vitamin, valamint a B-komplex vitamincsalád tagjai, beleértve az A- és E-vitamint is.

Ezenkívül a készítményekben megtalálhatók azok az ásványi anyagokban és nyomelemek, amikre a szervezetünknek szüksége van. Ilyen például a cink, jód, kalcium, kálium, magnézium, réz és vas. Ezek mind olyan jól felszívódó formában vannak jelen, amelyek biztosítják a kiváló hasznosulást.

A fenti értékes összetevők mellett a folyékony termékekben megtalálhatók különféle tápanyagokban gazdag zöldségek és gyümölcsök, valamint aminosavak is. Ezenkívül bizonyos termékek kollagénfehérjéket is tartalmaznak, ami biztosítja az ízületek, a bőr és a haj egészségének támogatását.

Szuperzöldek

A folyékony multivitaminok különleges összetevője a „Szuper Zöld Keverék”, ami általában az alábbi összetevőkből áll: ázsiai ginzeng gyökér, citrus bioflavonoidok (mandarinból), cékla, lucerna, brokkoli, spirulina, aloe vera, zöld tea, szőlőmag, likopin (paradicsomból).

Ezek a sokoldalú készítmények még adaptogén hatású gyógynövényeket is tartalmaznak. Ilyen például az ashwagandha. Ez a különleges összetevő harmonizálja a szervezet működését, csillapítja a túlműködést, és az alulműködést serkenti. Kifejezetten azokra a szervekre van pozitív hatással, amik nem működnek megfelelően.

Gyors és biztos felszívódás

A folyékony készítmények hatékony felszívódásának köszönhetően a termékek hatóanyagai legalább 3-4-szer gyorsabban szívódnak fel, mint a hagyományos kapszulák vagy tabletták hasznos anyagai. A vízben oldódó természetüknek köszönhetően könnyebben szívódnak fel az emésztőrendszerben.

Ma már nagyon sokan küzdenek emésztési és/vagy felszívódási problémákkal. A bélflóra sokaknál károsodik, a gluténfogyasztás elterjedt, a stressz állandó kísérője az életünknek. Mindezek káros hatással vannak az emésztésre és a hatóanyagok felszívódására.

A folyékony vitaminok és készítmények pontosan ezeket az akadályozó tényezőket kerülik ki, mivel nem szükséges megemészteni őket, és a hatóanyagok felszívódása már a gyomorban megkezdődik, és a maradék gyorsan felszívódik a vékonybélben. Így a napi adag bevétele után rövid időn belül a vérkeringésbe kerülnek az értékes vitaminok és más hasznos összetevők, különösen akkor, ha negyedórával étkezés előtt vesszük be a napi egyszeri adagot.

Nincs fölösleges összetevő

Az iható készítményekhez nincs szükség térfogatnövelőkre, kötő- és töltőanyagokra vagy zselatinra. A gyártó jelmondata: „Maradjon minden természetes!”

Néhány konkrét példa

Swedish Nutra Multivitamin Nőknek termékben több mint 140 értékes összetevő van, többek kötött 13-féle vitamint, 8-féle ásványi összetevőt, kiegészítve további 72-féle nyomelemmel, valamint 20-féle szuperélelmiszer kivonatot találnunk benne. Ezek mellett vannak benne még aminosavak is.

Swedish Nutra Multivitamin Férfiaknak termék a női multivitaminhoz hasonlóan tömve van hatóanyagokkal. Ebben a készítményben is több mint 140 értékes összetevő van, hasonló bőségben, mint a női multivitamin esetén.

Swedish Nutra Multivitamin 50 év feletti hölgyeknek készítmény 149 aktív összetevőt tartalmaz. Az összetevők között 21-féle szuperzöld és szupergyümölcs kivonatát találjuk, illetve itt is megtalálhatók a női szervezet számára szükséges aminosavak is a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelem mellett.

Swedish Nutra Multivitamin 50 év feletti uraknak készítmény sem fukarkodik a hatóanyagokban. Ebben is 149 biológiailag aktív összetevő van, melyek támogatják a férfiak szervezetét.

Folyékonyak - hatékonyak - finomak!

Kattints ide, és tedd a kosaradba a kedvenc svéd folyékony készítményeidet!


Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket