Igazán törődünk veled!

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Mint a Testszerviz ügyvezetője nagyon boldoggá tesz, hogy olyan emberekkel dolgozhatok, akik teljes felelősséggel, odafigyeléssel, kompetenciával és önállósággal végzik dolgaikat. 30 konzultánsunk megbízhatóan és szeretettel éri el, hogy ügyfeleik sikeresek legyenek. Az őket irányító kolléganőm igazán figyelemmel terelgeti őket, és ezért imádják. A marketingvezetőnk, egy helyes fiatal srác ötletekkel, kiváló meglátásokkal, kreatívan és lendületesen irányítja a nem kis területét.

Képzési igazgatónk állandóan kutatva, oldalak százait írva, könyveinket jegyezve minden pillanatban azon fáradozik, hogy még jobb konzultánsaink legyenek, még tökéletesebb legyen a tudásuk.

És nem csak külön-külön hallatlanul értékesek, hanem odafigyelnek egymásra.

A minap a marketinges fiú félrehívott és azt mondta:

"Figyelj, a Zsuzsi (webáruházunk tündére) olyan szeretettel, törődéssel hív fel minden vásárlót, hogy az valami csoda. Egyeztet velük, megérdeklődi, hogy azt a bizonyos terméket miért rendelte, ha van jobb ötlete, akkor javaslatot tesz, ha van kérdése a vásárlónak, akkor mindenre azonnal tudja a választ, és tényleg fontos neki, hogy elégedett legyen a vásárló. Ez példaértékű!"

Figyeled? Nem azzal jött, hogy így-úgy valami nem jó, hanem azzal, hogy valami különlegeset látott.

És a végén azt mondta: "Mi igazán törődünk az emberekkel. Az ügyfelekkel, a vásárlókkal, a könyv olvasóinkkal, az oldalainkat böngészőkkel."

És rájöttem, hogy tesszük naponta a dolgainkat, végezzük a munkánkat és tényleg, minden tevékenységünk középpontjában az emberek segítése, a velük való törődés áll.

Szóval nekünk fontosak vagytok! Minden nap azt kérdezem, hogy „mit tehetnék még azért, hogy jobban segíthessünk.”

Erre a választ ti tudjátok! És írjátok meg, mondjátok el, javasoljatok, segítsetek, hogy jobbak lehessünk!

Ha van ezzel kapcsolatos gondolatod, írj a testszerviz@testszerviz.hu e-mail címre!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket