Irány a Tesco!

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Remek érzés egy Testszerviz vezetőnek, amikor azt látja, hogy vállalati szintre emelik a helyes életmód és táplálkozás fontosságát. Amikor azt tapasztalja, hogy a munkatársak egészsége, jóléte a vezetőség számára is fontos.

Ennek jegyében kerül sor a Tesco „Egyél jól!” egy teljes héten át tartó munkatársaknak szóló rendezvénysorozatra együttműködésben a Testszerviz-zel.

17 hipermarketben az ország számos pontján egy interaktív előadás keretében nyújtunk segítséget a helyes táplálkozáshoz, illetve a helyes életmód felé való elindulásban.

Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc, Eger, Zalaegerszeg, Kaposvár, Pécs, Szeged, Mosonmagyaróvár, Siófok, Vecsés, Budaörs, Budapesten a Fogarasi úti, Pesti úti, Váci úti áruházak dolgozóival találkozunk.

Irány a Tesco!

Nem pusztán egy előadásról van szó, hanem azt követően egy áruházi túráról, ahol megmutatjuk nekik, mennyi egészéges, a helyes életmódot támogató kiváló terméket találhat meg az, akinek fontos a helyes táplálkozás.

Arra ösztönözzük a Tesco munkatársakat, hogy építsék be ezeket a mindennapi táplálkozásukba.

Változatos és sokszínű saláták, friss és gazdag zöldségválaszték, gluténmentes termékek, laktózmentes tejtermékek, egészséges édességek, 100%-os zöldséglevek, a környezetet nem szennyező mosó és tisztítószerek, ízfokozó és szója mentes felvágottak, kolbászok, GMO mentes tojás, friss és gyönyörű húsok a pultokban, gluténmentes köretek, szóval minden, mi szem-szájnak ingere és nem pusztán finom, hanem egészséges is.


Bevallom, a hosszú kutatómunka eredményeként a Tescóról végre igaz képet kaptunk!

Egy olyan hely, ahol törődnek a munkatársakkal, egy olyan hely, ahol nem csak szlogen, hogy „Segítünk vásárlóinknak ez egészségesebb életmód megvalósításában!”, hanem komolyan is veszik.

És ez a jövő! Az egyik áruházi vezető elmondta, hogy érzékelhető a kereslet növekedés az egészséges termékek iránt. 

És ha jól végezzük a dolgunkat, akkor ez rohamosan nőni fog. Mert az embereket érdekli a helyes táplálkozás, életmód. Ebben partnert találtunk a Tesco-ban.

Köszönjük! Irány a Tesco!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket