Ketó kérdőjelek...

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!       


 

A hvg.hu hírportálon november 23-án estefelé felkerült egy cikk „Lehet-e csülkös sertéspörkölttel és mangalicaszalonnás sült sertésoldalassal fogyni?” címmel. Már a hvg.hu cikk címe is jól mutatja, hogy a cikkben a ma egyre divatosabb ketogén étrendről szól, ami így kezdődik:

„… Sok a félreértés az egyre népszerűbb, elvileg fogyást is segítő módszer iránt, és azt még a diétát támogató szakember is elismeri: az étrend kicsúszott az orvosok kezéből.”

A cikkben Szűcs Zsuzsanna, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének elnöke így nyilatkozik:

„Bár az alacsony szénhidráttartalmú étrendek a szakirodalmi adatok szerint egyes esetekben előnyösek lehetnek a súlyleadás szempontjából, ugyanakkor azt az ajánlást is figyelembe kell venni, hogy a felnőtt emberi szervezetnek naponta legalább 130 gramm szénhidrát elfogyasztására van szüksége.”

A fentiekből is jól érzékelhető, hogy a gyakorlati eredmények – a fogyás lehetősége – és az úgynevezett „tudományos szakmai szempontok” között óriási a szakadék.

Mi a Testszervizben nem vagyunk a hívei a különféle „divatdiétáknak”, mi az életmódváltás fontosságát, és a személyes körülmények és lehetőségek figyelembevételét tartjuk fontosnak.

A fenti kijelentés például, hogy „130 gramm szénhidrát” kell mindenkinek, azonnal felveti a kérdést, hogy miből származzon ez a szénhidrát? 13 dkg kristálycukorból? Ez színtiszta szénhidrát. Vagy 13 dkg szénhidrát nyers zöldségekből? Ugye, hogy nem mindegy? És egyébként vajon miért pont ennyi?

Szerintünk egyáltalán nem mindegy, hogy milyen munkát végzünk, mennyire stresszes az életünk és mennyire tudjuk magunkat éjszaka kipihenni. Az sem mindegy, hogy rendszeresen gyalogolunk-e eleget vagy más testedzést végzünk-e, vagy egész nap csak ülünk.

A sikeres életmódváltáshoz nagyon sok olyan körülményt is biztosítani kell, amit nem lehet a jobb közérzetet, jobb egészséget elérni kívánó egyénre bízni, hiszen támogatni kell őt, törődni kell vele.

A Testszerviz törődés egyik formája a Vitalissimo webáruház minőségi kínálata, ahol minden olyan biztonságos élelmiszer és táplálékkiegészítő megrendelhető, ami kell a mindennapok sikeréhez.

Itt van a nyakunkon az ünnepi készülődés, egészséges karácsonyi sütemények hozzávalóit is megtalálhatod a kínálatunkban. A jó ételek mellett kellenek a kiváló étrendkiegészítők is, amikről szintén gondoskodtunk!

A törődésünk további formája Testszerviz Tudástár létrehozása, amihez Az Élet írta szakácskönyv is tartozik. Ez nem egy „haute cuisine” (magas konyhaművészet) szakácskönyv, amit mesterszakács írt, hanem olyan emberek ételei találhatók benne, akik az elért sikereiken felbuzdulva meg akarták osztani a sikerük egyik kulcsát is: az egészséges recepteket.

A Tudástárunk másik pillére a Kulcs könyvsorozat, ami ma már 6 kötetből áll. Ezek a könyvek a megjelenésük sorrendjében: Kulcs a testhezKulcs a hormonokhozKulcs a tápanyagokhozKulcs az immunrendszerhezKulcs a stresszhez és végül a Kulcs a zsírégetéshez könyv.

Sokféle Kulcs könyvcsomagot is ajánlunk, amiknél jelentősek az elérhető kedvezmények.

Válassz magadnak tudást, lepd meg szeretteidet tudással karácsonyra!

 

Szóval csináld most! Hozd rendbe mindazt, ami elromlott! Jó hír, hogy meg lehet csinálni! Segítünk!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket