Ligetszépe a szuper olaj

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

A ligetszépe olaj egy fantasztikus növény fantasztikus kivonata. Sokan hallottak róla, azonban nem árt egy kis friss, vagy lehet, hogy új ismeret. Az életmódváltáshoz hozzátartozik, hogy növeljük ismereteinket, olvassunk és tanuljunk. Íme egy kis tudás!

Mi is ez a növény? Miben tud neked segíteni? Nézzük meg!

1-1,5 méteresre is megnövő növény.  Június-szeptember folyamán virágzik, virágai nagyok, sárga színűek és éjjel nyílnak.

A ligetszépe növényből nyert olaj pozitív egészségügyi hatásokkal bír. Az étrend-kiegészítő ipar mellett a szépségiparban is használatos alapanyag.

Arckrémek, testápolók és krémek összetevői között sok esetben megtalálható, a bőrre gyakorolt pozitív hatásai miatt.

A ligetszépe olaj esszenciális linolsavat és a nem esszenciális gamma-linolénsavat (GLA) tartalmaz.

Az esszenciális zsírsavak előállítására a test nem képes. Éppen ezért külső forrásból kell bejuttatni a szervezet egészségének megőrzéséhez.

72%-os linolsav tartalmával a ligetszépe olaj olyan hiánytünetek elkerülésében segíthet, mint a száraz bőr, a sebek és horzsolások lassú gyógyulása.

9%-os gamma-linolénsav tartalma pedig hozzájárul olyan hiánytünetek elkerüléséhez, mint a menstruációs és hormonális zavarok, és a bőr korai megöregedése.

Antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatása révén kiváló pattanásokra is – kivéve a hormonális eredetű vagy cisztás pattanásokat. A legegyszerűbb, ha mintegy ecsetelőként alkalmazod a pattanásokra, vagy használhatod az arckrémedet megelőzően az egész arcodra.

Rendszeresen szoktuk javasolni azoknak a hölgyeknek, akiknek a menstruációs ciklusa fájdalmas. Mindeddig jó visszajelzéseket kaptunk. Sőt mindezt én is meg tudom erősíteni személyes tapasztalat alapján!

Mint láthatod külsőleg és belsőleg is nagyon hatékony!

Javaslom, ha szükségét érzed, próbáld ki!

Arra azért felhívnám a figyelmet, hogy a ligetszépe olaj azon személyeknek, akik vérhígítót fogyasztanak, vagy kisbabát várnak, nem ajánlatos.1

1.National Center for Complementary and Integrative Health. (2016, September). Evening Primrose Oil. National Institutes of Health. Retrieved from https://nccih.nih.gov/health/eveningprimrose

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket