Már megint neked van igazad

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Nagyon igazad van már megint…

Az elmúlt bő 1 év bebizonyította, hogy mennyire igaza van mindenkinek. És ez a nagyon igaza van hozzáállás majd a jövőben hozhat kellemetlen eredményeket.

A járvány tökéletesen mutatja az emberiség fizikai állapotát. Az immunrendszer állapotát, a test védekezőképességének állapotát.

Egy tömegesen rosszul táplálkozó, egészségtelen életet élő, stressztől terhelt, mozgásszegény életmódot követő társadalom nem is várhatott mást, mint azt, ami bekövetkezett.

Nagyon csúnyán mondva, a természetes szelekció zajlik. Csak az elmúlt évtizedekben nem voltunk ehhez hozzászokva. Azt gondoltuk, majd az orvostudomány megoldja helyettünk az élet és egészség problémáit.

Nem baj, ha cukorbeteg vagyok, majd kapok rá gyógyszert. Nem gond a magasvérnyomás, majd kezeljük valami tablettával. Nem számít, ha elhíztam, majd az orvos megoldja az ebből adódó betegségeket.

És az elmúlt egy évre visszatekintve megint igazad volt. Megjöttek az oltóanyagok, és újra itt a remény. És tényleg megoldotta az orvostudomány. Azt azért vedd észre, hogy ez nem megy egyik pillanatról a másikra, egy év és mennyi szenvedést kellet átélnünk.

És ahelyett, hogy büszkén mondanád, hogy megmondtam, hogy lesz megoldás, mi lenne, ha arra gondolnád, hogy rendbe hozod végre magad.

Erős immunrendszer, a test megfelelő állapota, jó energiaszint, ideális testalkat és legközelebb azok táborába tartozhatsz, akik nem rettegnek, tudják, hogy erősek, és nyugodtan várják a vakcinát, az újfajta oltóanyagot.

Van erre is megoldás, meg tudod tenni. Hidd el, nem igazi élet az, amikor mindenféle problémákkal kell együtt élned. Nem kell és nem normális!

És megint lehet igazad! Úgy, hogy mindent megtettél te magad saját magadért és nem vártál az orvosra, a kutatóra, az egészségügyre, hogy megoldja a TE problémádat helyetted.

Ez a megfelelő hozzáállás!

Ha azt akarod, hogy igazad legyen és te irányíts, akkor ez pont neked szól!

A programot itt éred el!

 

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket