Még mindig itt vagyunk

Üdvözöllek a Testszerviz Világomban!

Kemény év van mögöttünk. Amikor 2020 január 1-én 0 órakor elgondoltuk, hogy milyen új évet szeretnénk, biztosan fel sem merült bennünk, hogy mennyire nehéz hónapok elé nézünk.

Ez az év úgy vonul be a saját kis életünk történelmébe, amit sokan inkább kihagytunk volna. Most hosszan lehetne sorolni, hogy mik voltak azok a dolgok, amiket nem szerettünk, utáltunk, vagy egyenesen gyűlöltünk. Biztosan te is tudsz ilyeneket.

Ezektől azonban sokkal fontosabb az, hogy még mindig itt vagyunk, tervezünk, vágyakozunk, reménykedünk, túlélünk és 2021-re boldogságot, nyugalmat, biztonságot akarunk.

Jelentem, kitartottunk mi és ti is. Látszik, hogy erős bennünk a túlélési ösztön és minden nehézség ellenére éljük az életet, alkalmazkodunk a nehéz helyzetekhez, és tudjuk, ebből is ki fogunk mászni.

Szeretném, ha kapnál tőlünk egy kis bíztatást, egy kis reményt, egy kis örömöt, segítséget, útmutatást. Szívesen leszünk iránytű a helyes életmódban!

Hidd el nekem és nekünk sem volt könnyű talpon maradni. Mint majdnem minden vállalkozást, bennünket is megviselt a 2020-as év.

De minden nehézség ellenére szilárdan hittünk abban, hogy megmaradunk. Az a szándék vitt előre bennünket, hogy segítsünk neked és emberek sokaságának. Ezt a célunkat nem adtuk fel és nem is fogjuk!

Eltökéltek vagyunk abban, hogy veletek együtt, egymást segítve kimászunk ebből az áldatlan helyzetből. Mindent megteszünk azért, hogy jó kedvet, bizakodást, kedvességet és segítséget adjunk mindazoknak, akik tudják, hogy itt az ideje változtatni az életünkön. Muszáj, hogy egészségesek legyünk, hogy erősek, hogy felkészültek bármilyen járványra, bármilyen helyzetre.

Minden eszközünkkel és tudásunkkal azon leszünk, hogy ebben megadjuk a tőlünk telhető legtöbb segítséget.

Köszönöm, hogy itt vagytok, hogy velünk vagytok. Tudom, hogy a kölcsönös szeretet és tisztelet átvisz mindőnket ezen az éven és fényes, szép, örömmel teli évet/éveket hoz!

Minden tiszteletem a tiétek!

Üdvözlettel és barátsággal:

Burget Péter – Testszerviz Alapító

 

Ha egy kis bátorításra van szükséged, segítséget szeretnél, jelentkezz itt! Várunk és segítünk!

Jelentkezem

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket