Ha a barátnőm lennél, ezt súgnám a füledbe...

Most hajolj közelebb, mert csak Neked írtam ezt a pár sort itt.

Egyre több, nőknek szóló portálon, egyre-másra írják a nagy népszerűségnek örvendő olyan cikkeket, amelyek a női egészségről, az intimtornáról, a hormonális problémákról vagy éppen a nők családban és a társadalomban betöltött szerepéről szólnak.

Nyilvánvaló számomra, hogyha most valóban négyszemközt lennénk, és én éppen nem férfi, hanem a legjobb barátnőd lennék, akkor Te is tudnál nekem ilyen és hasonló történeteket mesélni a saját életedből...

A Testszerviz ügyfeleinek és könyvolvasóinak túlnyomó része nő, és a tőlük beérkezett visszajelzésekből még férfiként is tudom és igyekszem átérezni mindazt, amit most Te is, nőként érzel a fenti dolgokkal kapcsolatban.

És pontosan a nők iránti felelősségtől hajtva nem hallgathattam én sem tovább.

Burget Péterrel a Testszerviz Alapítójával a nők helyzetéről beszélgetve felismertem azt, hogy most már nem írhattam más Testszerviz Kulcs könyvet, csak egy olyat, ami csak a nőkről szól. A kamaszkortól a dédmamákig, minden nőnek.

Már a Kulcs a nőiséghez könyv megírása közben nagyon inspirálónak tartottam, hogy ezt a könyvet Dr. Suba Rékával, az erdélyi Testszerviz orvosával együtt írhattam meg, aki kétgyermekes családanya, és a Testszerviz ügyfeleivel szerzett, nekem is átadott tapasztalatai megerősítettek engem, hogy erre a könyvre nagyon nagy szükség van.

Ma már ez a könyv egyre közelebb kerül ahhoz, hogy valósággá váljon. A könyv kézirata kész, még néhány nap és a nyomdába kerülhet, ahonnan a tervek szerint szeptember második felében, éppen az elővásárlási akció végén a Te kezedbe is eljuthat.

Ez egy mindennapos használatra megírt kézikönyv lesz, tele neked szóló információval, az egészségedről, az életedről, az életed értékéről, röviden összefoglalva a női létedről.

Használd ki az alkalmat és ne habozz tovább!

Mindjárt vége az elővásárlási akciónak, és a könyv előrednelhetpő példányai rohamosan fogynak!

Vásárold meg itt a saját példányod most!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket