Natto - a szív és érrendszeri problémákra alternatíva?

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

A szív és érrendszeri problémákra alternatíva?

A Natto-ról az utóbbi időben egyre több tanulmány, cikk jelenik meg. Az alábbi hivatkozás ismét érdekes oldalról világítja meg ezt a természetes szójababól erjesztett sajtszerű élelmiszert.

Világszerte óriási probléma a szív és érrendszeri megbetegedés. Számos kutatás irányul ezek megelőzésére és megfelelő kezelési alternatívák megtalálására. Ehhez nyújthat információkat a téma iránt érdeklődőknek az alábbi tanulmány.

Szendi Gábor egy neves kutatócsoport munkájából készített fordítást és kivonatot.

A cikk mindenképpen érdemes arra, hogy itt is elérhető legyen.

Olvasd magad egészségesre
és töltsd ki az Életminőség tesztünket, beszélgess el egy konzultánsunkkal!

Az egészséges étrend kialakítása érdekében annak a tudása is fontos, hogy milyen gyümölcsben és zöldségben milyen tápanyagtartalom van, azaz egyáltalán mit várhatunk attól, amikor megeszünk egy almát vagy valamilyen főzeléket.

Kulcs a tápanyagokhoz című könyvemet pontosan ezért írtam meg.

A könyvben nem csak az egyes gyümölcsöknek vagy növényi ételalapanyagoknak a tápanyagtartalma olvasható, hanem benne vannak a húsok és belsőségek tápanyagleírásai is.

A könyv kiemelten foglalkozik azokkal a főzési és sütési eljárásokkal is, amik kíméletesebbek a tányérra kerülő ételösszetevőkhöz.

Így nem csak egy „tápanyag kézikönyv” lesz az Olvasó kezében, de egy főzési segítség is, ami alapján már nem okoz gondot a szakácskönyvekben kínált ételreceptek „mögé nézni”, és ez alapján tudni azt, hogy mennyi vitamin és más hasznos tápanyag kerülhet a szervezetünkbe a kiválasztott étel elkészítése után.

 

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket