NATTOKINÁZ

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

A NATTOKINÁZ enzimről

Hazánkban az összes halálozás több, mint 50%-a szív és érrendszeri betegségek következménye. A szívbetegségek mellet második helyen áll a stroke. A stroke jellemzően érelzáródás következménye, amikor az érben a véráramot megakadályozó lerakódások, vérrögök keletkeznek.

Nagyon fontos, hogy egészséges táplálkozás, mozgás mellett olyan tápanyagokat, étrendkiegészítőket is fogyasszunk, mely a fent említett problémák megoldásában szerepet játszhatnak.

A terápiák, orvosi kezelések mellet az egyik kiemelkedően jó segítség a NATTOKINÁZ enzim lehet.

A Nattokináz enzimet egy hagyományos japán ételből, a natto elnevezésű főtt szójababból vonják ki. (Más szója ételekben nem található meg!) A Nattokináz a főtt szójabab Bacillus subtilis natto nevű baktériummal való erjesztésekor keletkezik.

A Chicago-i egyetem kutatása szerint ez az enzim fokozza a véralvadék lebontását és segít a kialakult vérrög problémák megelőzésében is.

A Nattokináz ellenáll a gyomorsavnak, így a felszívódása jelentős.

Oldja a vérrögképződésért felelős anyagokat, csökkenti a vér viszkozitását (sűrűségét), növeli a jó koleszterint, és nem irritálja a az emésztőrendszert.

Különlegessége még, hogy feloldja az orrban és tüdőben lévő nyálkát, így abban baktériumok nem telepednek meg. Segít a hatékonyabb és tisztább légzésben.

Nézd meg ezt a fantasztikus anyagot, tudj meg róla többet! - NATTOKINÁZ

Figyelem! A táplálékkiegészítők nem gyógyítási célúak! Fogyasztásuk nem váltja ki a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot!​

További információk

NATTOKINÁZ

Böngéssz kedvedre a Testszerviz Prémium Webáruházban!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket