Nőnapi üdvözlet - 2024!

Tüntetéstől a virágcsokorig

A Testszerviz számára kiemelten fontos ünnep minden évben a Nemzetközi Nőnap, március 8-a, aminek gyökerei a 19. század közepéig nyúlnak vissza.

Ehhez a naphoz kapcsolódik, hogy New York utáin 1857. március 8-án vonultak fel a jobb munkafeltételekért és magasabb fizetésért tüntető textilipari nődolgozók.

A 20. század elején egyre inkább egy márciusi naphoz kapcsolódtak a nők egyenjogúságáért küzdők megmozdulásai, aminek következtében 1911. március 19-én Ausztriában, Dániában, Németországban és Svájcban megtartották az első nemzetközi nőnapot a világon.

Magyarország a nőnapi felhíváshoz először 1913-ban csatlakozott, amikor az Országos Nőszervező Bizottság röplapokat osztott. A következő évben, 1914-ben már országszerte különféle, a nők helyzetévvel kapcsolatos rendezvényeket szerveztek.

Nők számára készültek!

A fenti múltidézésből visszatérve, a Testszerviz küldetését immár 10 éve motiválja az ideális test eszménye. Az ideális test valójában az elérhető lehető legjobb egészséget, testalkatot, testsúlyt jelenti.

Ehhez ma már mindenkinek szüksége van jó minőségű táplálék-kiegészítőre, ami napi egy adagban könnyen bevehető, és hasznosulása ideális.

Ilyen termékek a Swedish Nutra folyékony multivitaminjai és kollagéntermékei. Ezek között a svéd termékek között vannak nőknek és férfiaknak életkor szerint összeállított készítmények.

Az 50 év alatti hölgyeknek készült folyékony multivitamin koncentrált formában tartalmazza azokat a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat, szuperélelmiszereket és bioaktív gyógynövény-kivonatokat, amelyek energizálnak, illetve biztosítják a szellemi és fizikai egyensúlyt.

A komplex immunerősítő termék olyan vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok és aminosavak koncentrációját tartalmazza, amelyek elengedhetetlenek az izmok és csontok egészségének megőrzéséhez, valamint a jó közérzet és erőnlét javításához.

Ez a nők számára készült multivitamin zöldségkivonatokat is tartalmaz, és folyékony formulája biztosítja a gyors felszívódást.

Ebben a folyékony multivitaminban megtalálható vitaminok és más tápanyagok gondoskodnak a női szervezet megfelelő működéséről, az egészséges szív- és érrendszerről, valamint támogatják a hormonrendszer egyensúlyát.

Multivitamin az idősebb hölgyeknek

Woman 50+ folyékony multivitamin egyedülálló szuperélelmiszer és gyógynövény-kivonat keverék idősebb hölgyek tápanyagszükségletének kielégítésére.

A gyorsan felszívódó készítmény összetételénél fogva gondoskodik a mindennapokhoz elengedhetetlen energiáról és vitalitásról.

A hatékony összetétel növeli a teljesítőképességet, támogatja az agyműködését és immunerősítő hatású is.

Nőnapi akciónk a hölgyek tiszteletére!

A női multivitaminokat is beleértve, a Vitalissimo Egészség Webáruház március 8-10. között minden,
„Női egészség” termékkategóriában levő készítményre 10% nőnapi kedvezményt ad.

Kattints ide, és nézd meg a „Női egészség” termékkategóriát!

Boldog Nőnapot kívánunk minden csodálatos hölgynek!

A cikk linkjeire vagy a képeire kattintás a Női termékkínálatunk oldalára visz!
Innen tedd a kosaradba a kedvezményes termékeidet március 8-10. között!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket