Stresszkönyvünk nyomdai kivitelben

Olvasóink kérték, mi teljesítettük!

Felmérést készítettünk! Olvasóink 84%-a a nyomdai könyvekhez ragaszkodik.

Amikor megjelent elektronikus formában Dr Kricsfalvi Péter Kulcs a stresszhez című könyve, levelek, telefonok sokaságát kaptuk, melyben a nyomdai változatot kértétek. Engedtünk a nyomásnak és kiadjuk nyomdai változatban is a könyvet.

Azért, mert rendkívül értékes, igazán nagy segítség a témában érdekelteknek és bevalljuk, mi is szeretjük a papír alapú könyveket.

Most elővásárlási akció keretében vásárolhatod meg a könyvet az alábbi feltételekkel:

Az elővásárlási akció részletei és feltételei:

Azoknak, akik a könyvet megrendelik a megjelenés előtti időszakban (2020 október 20 - november 20. között) és ki is fizetik, a könyv árából 20% elővásárlási kedvezményt adunk.

Így a könyv számukra 5250 Ft helyett most csak 4200 Ft. Az akcióban való részvétel feltétele a könyv akciós árának beérkezése az akciós időszakon belül.

Az akció mindössze 150 db könyvre vonatkozik. A 150 db könyv megvásárlását követően az akciónak vége. Ezt követően már csak a teljes áron lehet hozzájutni.

Az akció más akcióval, kedvezménnyel nem összevonható. Az akciós könyv nem szerepel a Testszerviz egyéb könyvvásárlási akciójában (pl csomagkedvezmények).

A könyv ára nem foglalja magába a szállítási költséget.

A könyvet a megrendelők december első hetében kapják kézhez a megjelenést követően. A megjelenésről e-mailben kapnak tájékoztatást, valamint a www.testszerviz.hu oldalon, iletve a Testszerviz Facebook oldalán.

Az elővásárklási akciónk véget ért!
 

AZ ÚJ KÖNYVÜNK MEGRENDELHETŐ ITT!

Ha bármilyen kérdésed van, kérem küldj egy emailt a testszerviz@testszerviz.hu címre.

Ha meg akarod ismerni a könyvet, akkor kattints IDE!

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket