Szőlőmag liszt a stressz ellen

"ELSŐDLEGES ÉS MINDENKORI CÉLUNK A TÖKÉLETES MINŐSÉGŰ HIDEGEN SAJTOLT OLAJ ELŐÁLLÍTÁSA" 

Szőlőmag liszt  

A szőlőmagliszt gazdag antioxidáns tartalmának köszönhetően fontos szerepet játszik a modern táplálkozásban. A szőlőmagliszt bioflavin tartalma káros szabadgyök semlegesítő hatású, ezért a stresszes életmódot élőknek illetve idős korúaknak ajánlott a fogyasztása. Könnyen emészthető és koleszterinmentes, olajtartalmának köszönhetően megvédi az érrendszert a meszesedéstől, erősíti a vérereket és a hajszálerek falait, ezáltal csökkentve a trombózis kialakulásának esélyét.

A vörös szőlőhéj őrleménynek egészségmegőrző hatása sokrétű. A szőlőhéj bioaktív anyagai (rezveratrol, polifenol, melatonin) társulnak annak magas antioxidáns tartalmával. Rendkívül fontos szerepet játszanak a keringési rendszer megóvásában (csökkentik a koleszterinszintet és javítják az érfalak rugalmasságát) és a szervezetünkben fellépő szabad gyökök megkötésében. Cukorbetegeknek ajánlott fogyasztása. A szokásos napi mennyiség 1 teáskanál vörös szőlőhéj. Fogyasztható például kefirrel, illetve joghurttal.

Sütőipari adalékanyagként pozitív élettani hatásai miatt érdemes használni. Mivel segíti az élesztő munkáját és kiváló színezőanyag, kenyérfélékhez és egyéb tésztákhoz is adható.

 

Grapoila termékeket itt találsz!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket