Te laknál ilyen lakásban?

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!



Te laknál olyan lakásban, ahol semmi sem működik? Kiégtek a villanykörték, nincs fűtés, már hónapok óta nincs melegvíz, a tapéta foltos és hámilk a falról, az ablakokon töröttek az üvegek.

Te járnál olyan autóval, amiben nincs soha elég üzemanyag, csak döcög, erőlködik, de nem megy, három kereke lyukas, a motor rendre megáll, orrán száján dől a füst?

Te járnál olyan ruhában, ami kilyukadt, szakadt, évek óta nem volt kimosva, nincsenek rajta gombok már és tele van foltokkal?

Ugye nem! (Vagy igen? Akkor ne olvass tovább!)

Ma az emberek egy jelentős része a fentiekhez hasonlóan lepukkant, alig döcögő testben él.

A nap 24 órájában.

Nincs benne üzemanyag, kopott, alig működik, állandóan meg akar állni (jobb esetben pihenni), beteg, fáradt, egy nagy nyűg az egész. És mégis ebben élnek. Folyamatosan! Mindaddig míg megáll és kényszerből kell vele valamit kezdeni.

Gondolj bele, milyen elképesztő ez! Állandóan egy nem jól működő testben élni a perceket, órákat, napokat, éveket, évtizedeket! Te mit gondolsz egy ilyen emberről? Szerinted ez rendben van?

Szeretném jelezni, hogy ez nagyon nincs rendben! Sőt! Ez maga a lassú öngyilkosság! Nem látványos, nem egyik napról a másikra, hanem szép lassan, percről percre!

Te szívesen vagy egy olyan emberrel, aki a lejtőn csordogál lefelé? Mennyire motivált? Mennyire hatékony és energikus, mennyire megbízható? Mennyire boldog?

Minél rosszabb az állapota annál kevésbé! Először magának teher, aztán biztos lehetsz benne, hogy a családjának is az lesz, meg a munkatársainak is.

Szeretnél egy ilyen emberrel barátkozni? Együtt élni vele? Szeretnéd munkatársnak? Na ugye nem!

Nézz körül, hogy mennyien járnak ebben a kitaposott, lukas „cipőben”.

Pedig adott a lehetőség, hogy változtassanak ezen! Miért nem csinálják? Mert könnyebb megmagyarázni ezt az állapotot. Könnyebb nem csinálni semmit! Könnyebb másokra mutogatni! Könnyebb halogatni, és csak beszélni róla. Szembenézni vele nehezebb!

Az ügyfeleink azért sikeresek, mert ránéztek arra, hogy milyen állapotban vannak és képesek voltak segítséget kérni és elfogadni azt.

Ha tudsz olyanról, akinek változtatnia kellene, csak annyit tegyél, hogy a Testszerviz oldal Életminőség tesztjére felhívod a figyelmét. Máris segítettél!

Hogy tudd, hova kell irányítani őket, itt a link!

www.testszerviz.hu/eletminoseg-teszt

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket