Testszerviz Akadémiai Tanfolyam

TESTSZERVIZ AKADÉMIAI TANFOLYAM

Most megtanulhatod és alkalmazhatod magadon a Testszerviz technológiát. Megnyitjuk az egyéni képzést minden érdeklődő előtt!

  • Ha érdekel a test működése,

  • Ha érdekel a helyes táplálkozás,

  • Ha meg akarod tanulni a helyes életmód kialakítását,

  • Ha egy éltre szóló tudást akarsz megszerezni,

  • Ha segíteni akarsz magadon a saját tempód szerint,

  • Ha egészségesen akarsz sokáig élni, akkor ez a képzés neked szól!

Akkor ez a tanfolyam pont neked szól!

Az Akadémia küldetése

„A Testszerviz Technológia oktatásával átadni a benne rejlő, tapasztalatokon alapuló, könnyen alkalmazható tudást, amelynek segítségével egy olyan társadalmi átalakulás valósul meg, amelynek révén a benne élő emberek a Testszerviz Technológia alkalmazásával visszanyerik a jó testi közérzetüket, és ezt egyre hatékonyabbak képesek tudatosan fenntartani vagy tovább javítani.”

A Testszerviz technológiáról

Ez egy olyan sok évnyi tapasztalaton és számos forrásból táplálkozó életmód és szemléletmód rendszer, amely a személyes tapasztalás szintjére képes hozni minden egyes ember számára az „élni jó” üzenetét és érzését. Hosszútávon és odaadó igyekezettel alkalmazva hatékonyan javítja a testi közérzetet, és hozzájárul az emberi test egyre harmonikusabb működéséhez. A Technológia kifejlesztésének szakmai irányítója Dr. Kricsfalvi Péter, belgyógyász főrvos, természetgyógyász volt, aki ma is aktívan segíti a Testszerviz munkáját.

Mi a Testszerviz Technológia?

A Testszerviz Technológia egy olyan szerzői jogvédelem alá tartozó rendezett módszertan, amelynek alkalmazása során egy olyan személyre szabott étrend és életmód alakítható ki a szolgáltatást igénybe vevő személynek, amely biztosíthatja, hogy ne fogyasszon olyan ételeket és élelmiszereket, amelyek megterhelhetik a szervezetét, valamint a szervezete hozzájuthasson a szükséges tápanyagokhoz a közösen kialakított étrend betartásával. A Technológia alkalmazása növelheti a személy stressztűrő képességét is, és elérhetővé teheti számára a pihentető alvással járó előnyöket.

 

AZ AKADÉMIAI KÉPZÉS

A Testszerviz életmódváltó technológia 9 éve folyamatosan fejlődik. 4.000 sikeres ügyfélnél szerzett tapasztalatainkat összegeztük egy tanfolyami anyagban.

Ez az anyag a Testszerviz konzultáns képzés és Testszerviz Prémium Életmódváltó Program alapja.

Ezt az ismeretanyagot most elérhetővé tesszük mindazoknak, akik az életmódváltás területén használható stabil tudást akarnak szerezni a saját céljaiknak megfelelően.

A tanfolyamot Szabados Pál, a Testszerviz Akadémia képzési igazgatója vezeti, aki a Testszerviz Kulcs könyvek szerzője is.

Szabados Pál eddig több, mint 200 résztvevőt segített végig ezen az ismeretanyagon, akik sikerrel alkalmazták a tanultakat saját magukon, ismerőseiken és az életmódváltás iránt érdeklődőkön.

A tanfolyam nem kíván személyes jelenlétet, online konzultációkkal segítve végezhető el.

A tananyagot minden résztvevő megkapja és a képzési igazgatóval személyes igény szerinti konzultációk keretében megbeszélik, hogy a résztvevő hogyan tudja alkalmazni az áttanulmányozott tudnivalókat. Ezeken a konzultációkon a résztvevő megkapja a megfelelő segítséget az eredményes tanulás érdekében.

Minden résztvevő saját tempójában haladhat, ennek függvényében a tanfolyam hossza változó, de legfeljebb 12 segítő konzultációt tartalmaz. Amennyiben a résztvevő további támogatásra tart igényt, az is elérhető, de az már nem része ennek a szolgáltatásnak.
 

Mit tartalmaz a tanfolyam és mennyi idő az elvégzése?

Írásos Testszerviz anyagok a test működéséről, tápanyagok hatásáról, a táplálkozás alapelveiről, a szervezet működéséről és a problémák okairól és azok kezeléséről.

A tanfolyam két fő részt foglal magában:

  • A szervezet működése

  • A táplálkozási ismeretek

Ez a két rész több mint 50 témát tárgyal és közel 200 írásos oldalt tartalmaz.

  • A tanfolyam részvevője a saját haladása alapján (ajánlottan hetente) 1 alkalommal legalább fél órás egyéni igényeinek megfelelő konzultáción vesz részt (messengeren, viberen vagy telefonon), amíg végig nem ér az általa kitűzött célnak megfelelően átvett ismeretanyagon. Ez a tapasztalatok alapján általában 8-10 konzultáció lesz a tanfolyam ideje alatt.

  • A közös munka során egyéni "házi feladatokat" is kap a résztvevő az egyéni céljainak gyakorlati megvalósítása érdekében.

Ez akár több mint 50 egyéni gyakorlati feladatot is jelenthet.

Ezeknek a feladatoknak a célja az elméleti tudás gyakorlatba való átültetése.

  • A tanfolyam ismeretanyaga kb. 8-10 hét alatt végezhető el, napi egy órányi egyéni tanulással. Ez az önképzés nem csak elméleti, hanem tartalmazza a Testszerviz Életmódváltó Alapprogramot, mely az alapvető tennivalók személyre szabott összefoglalója a helyes étrend és életmód kialakításával kapcsolatosan.

  • A tanfolyam továbbá még tartalmazza a Testszerviz 7 darabból álló Kulcs könyvcsomagját 40.000,- Ft értékben, amelynek tanulmányozása bár nem része ennek a képzésnek, de az egyéni konzultációk során bizonyos részek a közös munka során felmerülő célok megvalósítása érdekében megtárgyalásra kerülhetnek.

Egy konzultáción természetesen több téma  is megbeszélésre kerülhet a haladás tempójától függően.

A tanfolyam elvégzésének eredménye

A tanfolyam végzettje egy olyan személy, aki a saját céljainak megfelelően tisztában van a helyes életmód alapjaival és tudja, hogy mit miért tegyen, és a képzés után, már hosszú távon képes legyen használni a tanultakat.

Így a képzést elvégző minden résztvevő számára elérhetővé válik a Testszerviz technológiai tudás, amelynek használatával kézben tarthatóvá válik az életmód, a táplálkozás, és a személy életminősége folyamatosan javulhat, annak ellenére, hogy ez a képzés nem irányul betegségek gyógyítására és kezelésére. Ha a résztvevőnek orvosi kezelésre van szüksége, akkor a képzésen elsajátított tudással ő maga is hozzájárulhat a kapott orvosi kezelés sikeréhez az orvos irányítása mellett.

Így minden ember sokkal nyitottabbá válhat, és életét a saját céljai szolgálatába állíthatja. Így boldogabb és teljesebb élet élhető, miközben megtapasztalható az „élni jó” élménye, amely együtt jár egy reményteljes jövővel.

A tanfolyam részvételének feltételei

Akarj új ismereteket szerezni!

Szánj rá hetente annyi időt, hogy elégedett lehess a haladással!

Legyen célod a tanfolyam elvégzésével:

  • Például hosszú távon javítani szeretnél a testsúlyodon, és az elért súlyt meg is akarod tartani.

  • Egészséged támogatása helyes életmóddal, táplálkozással.

  • Alkalmazható tudást szeretnél a jobb életminőségért.

  • Más ideillő célok, amiért ezt a képzést meg akarod csinálni.

A tanfolyam ára bruttó 150.000,- Ft, melyről a résztvevő számlát kap.

 

Az eddigi tanfolyamvégzettek sikerei

„A képzés számomra nagyon hasznos volt. Nagyon sok más helyről szerzett információ és adat volt már a fejemben a táplálkozással kapcsolatban, mivel mindig is nagyon érdekelt a téma. A kapott tudással sikerült egységbe foglalni a régi és új adatok összefüggését." F. Sz.

„Ez a képzés számomra nagyon hasznos volt. Örülök, hogy megtanulhattam egy működőképes módszert a táplálkozással és az életmóddal kapcsolatban. Mos sokkal jobban értem, hogyan működik a szervezetem. A megszerzett tudás birtokában úgy érzem, hogy a megtanultakat jól tudom használni.”  B. R.

„Ámulatba ejtett, hogy a képzési anyag mennyire részletes és alapos. Nagyon tetszett, hogy nemcsak elméleti, hanem gyakorlati részek is vannak benne, amit valóban be is gyakoroltam, nem csak elolvastam.  Jó volt, hogy otthon tudtam tanulni. Sok segítséget is kaptam, a feltett kérdéseimet érthetően megválaszolták.” G. K.

„Nekem ez a képzés teljes egészében megváltoztatta az életemet. Sokat profitáltam belőle, mert jól tudom használni a kapott tudást.” N-né E.

Várunk nagy szeretettel, jelentkezz most!

 

Testszerviz Akadémia Képzési Igazgató - Szabados Pál

Testszerviz Alapító tulajdonos - Burget Péter

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket