Testszerviz Konzultáns képzés!

ITT TUDHATSZ MEG TÖBBET A TESTSZERVIZ KONZULTÁNS KÉPZÉSRŐL!


 

 

Te leszel a város megmentője! A Te neved foglalják imáikba az emberek! Te lehetsz a Superman!

NEM HISZED?

Olvasd el azoknak a véleményét, akik végig csinálták valamelyik Konzultánssal a Testszerviz Programot!

Mit mondanak, hogyan vélekednek, milyen módon fejezik ki hálájukat annak a személynek, aki alkalmazta rajtuk a megtanultakat!

Szánj rá néhány percet!

Érdemes.

 


 

Nagyon, nagyon köszönöm a konzulensemnek, Betty-nek a kitartó munkát, a türelmes hozzáállást, és ezt a fantasztikus tudást amit átadott nekem. Köszönöm, nagyon hálás vagyok. 

Az Isten áldjon meg Betty, az Isten áldjon meg.

Köszönöm, köszönöm, köszönöm.

Zsolt


 

Egészségesnek érzem magam ami a világon a legfontosabb ! Köszönöm a programot Tamás! Sok sikert kívánok további munkátokhoz. 

Nem mindennapi, amit az embereknek adtok!

Rózsa 


 

De megtaláltam Annát és az általa képviselt Testszerviz Programot, amelyet tőlem telhetően végigcsináltam. És egyáltalán nem bántam meg! 

Ha te is segítsègre vársz es az igény megvan benned egy jobb minőségű egészségesebb életre, akkor győzd le magad most és fogd meg a Testszerviz Konzultánsod kezét és csapj bele!

László


 

Szeretném megköszönni ezt a három hónapot, melyet együtt töltöttünk és amitől teljesen átalakultam testileg és lelkileg egyaránt.

Köszönettel: Egy boldog anyuka, aki kivirult!!!

H.A.


 

Évától kapott sok javaslatnak és segítségnek köszönhetően már tudom, hogy mi mindenre kell odafigyelnem.

Köszönök mindent!!!

H.N.


 

Tetszett, hogy mellettem van, bármikor kérdezhetek. Buzdít, segít, javasol, útmutatást ad, elmagyarázza, mi történik a testemmel.

Köszönöm Babos Katika! Számítok rád a következőkben is! Mindig szeretettel gondolok Rád, és erre a nagyszerű Testszerviz programra!

Erzsike


 

Köszönöm a Testszerviz valamennyi Konzultánsának, hogy törődtök velünk, köszönöm a sok klassz receptet és cikket, amit mindenki figyelmébe ajánlok!

Szeretettel gondolok rátok! 

Erzsike


 

A családom, a barátaim, ismerőseim döbbenten állnak és kérdezősködnek, hogy mi a titkom? A titkom, hogy egészséges vagyok!

Hálás vagyok Bettynek, hogy megtanított erre! Köszönöm! 

Móripisti


 

Köszönöm a sok segítséget az anyukámnak, aki a konzulensem volt a 3 hónap alatt. Végig biztatott és velem örült az összes nyereségemnek.

Csak ajánlani tudom Őt és a Testszerviz Programot, ha valaki ilyen vagy hasonló cipőben jár éppen. 

Bianka


 

Nagyon köszönöm Mara a segítséget és a törődést!

B.G.


 

Köszönöm Éva! Köszönöm Testszerviz program!

Viktória


 

Hálás vagy Marikának, aki sok telefonjával, lelkesítő szavaival, elgondolkodtató mondataival rávett egy minőségibb testben való éléshez.

István


 

Köszönök  mindent Marikának s a Testszerviznek!

Gábor


 

Köszönöm kedves Töreki Tamás, hogy segítettél abban, hogy elérjem a céljaimat! 

J.Á.


 

Nagyon várom a folytatást, hogy ne csak a kitűzött súlyt fogyjam le, hanem azt a bizonyos álomhatárt is elérjem.

Köszönöm a segítséget Évi!

Ildikó


 

Nagyon szeretném folytatni ezt az utat, amit mutattál nekem és remélem, hogy egyre jobb egészségi állapotba kerülök.

Köszönöm Neked Évikém, nélküled ez nem jöhetett volna létre.

Ibolya


 

Köszönöm Éva a sok türelmet, köszönöm a hatalmas energiát amit a Testszerviz programtól kaptam, és tudom, hogy a kitűzött célt már egyedül is elérem:))

Köszönöm!    

Andi


 

Nagyon köszönöm Kati támogatását, a tudást, amelyet átadott a számomra, az ötleteket, a biztató - sokszor anyai - szavakat.

Orsolya


 

Nagyon örülök, hogy végigcsináltam a programot, köszönöm Tamásnak és Évának a sok segítséget, támogatást.

Hiányozni fognak a heti megbeszélések, szuper embereket ismertem meg személyükben.

Andi


 

És hogy milyen új dolgokat köszönhetek a Testszerviznek? Tömören: olyan pici ruhadarabok, amiket eddig elképzelni sem tudtam, újból életvidámság, energikusság, és szerelem!!!

Tehát jelenleg elmondhatom, hogy testileg és lelkileg is majd kicsattanok az egészségtől. :) Köszönöm! 

Niki


 

Hiányozni fognak a találkozásaink, a beszélgetéseink, mindig izgalommal vártam a következőt, és mindig feltöltődtem a találkozások után. 

Hálás vagyok mindenért! Köszönöm!!

     Anikó     


 

Köszönöm, hogy megismerhettem a programot, Katalint, Évát, Tamást, csodálatos dolog, amit tesztek értünk, velünk.

Mindenkinek ajánlani fogom!

Ági


 

Mindenkit csak biztatni tudok az egészséges életmódváltásra, ebben segít a TESTSZERVIZ, és természetesen nekem személy szerint Babos Kata konzultáns.

Kata, köszönöm a sok segítséget, a törődést, a hasznos javaslatokat. Üdvözlettel:

Márti


 

Mondanom sem kell, minden egy csapásra jött: megszűnt a munkahelyem, a párkapcsolatom romokban…de mégis talpra álltam és rátaláltam Töreki Tamásra, aki végül szárnyai alá vett és onnantól kezdve mint egy villanás elindult az életem a helyes kerékvágásba.

Anita


 

Hihetetlen türelmeddel viszont a jó úton tartottál. Nagyon köszönöm neked ezt a 3 hónapot, a barátságodat, a szeretetedet.

Ölellek,

Judit


 

Megcsináltam!!! Életmódot váltottam és ezt neked köszönhetem, Töreki Tamás!
Hálás vagyok a családomnak és Tamásnak, hogy fogták a kezemet a nehéz időszakokban (elviseltek, mikor lejöttem a cukorról) és kitartottak velem együtt.

Jozefina


 

Igazán büszke vagyok magamra, hogy életformát tudtam változtatni, de ez nem ment volna Ábrahámné Bergmann Anna nélkül. A rengeteg biztatás, dicséret, motiváció, szakmai hozzáértés, amit Ő képvisel, rengeteg segítséget nyújt.

Ezúton ajánlom bárkinek, aki változtatni szeretne, mind a programot, mind pedig Annát.

Krisztina


 

A szolgáltatás azért jó, mert folyamatosan ellát javaslatokkall, nem hagy magadra, bármilyen felmerülő kérdés esetén rögtön választ kaptam a Konzultánsomtól.

Köszönöm Mara!

Zoli


 

Szia Andi!

Nagyon köszönöm, hogy ennyit foglalkoztál velem, hogy minden kérdésemre bármikor válaszoltál és átsegítettél a nehezebb részeken is. Nagyon sokat tanultam tőled és rengeteg segítséget kaptam a programtól, amit egész életemben már alkalmazni tudok!

A segítséged és a szakmai felkészültséged nélkül, egyedül nem tudtam volna elérni ezt az eredményt! Köszönöm szépen!

S.Zs.


 

Köszönöm Tamásnak a kiegyensúlyozottságát, amivel a kezdeti hisztiken segített át (nem nagyon hatottam meg vele), és az élet-igenlő lényét, mindig öröm vele találkozni!

Csaba


 

Köszönöm kedves Töreki Tamás, hogy segítesz abban, hogy elérjem a céljaimat! 

Ágota


 

Szeretnék egy nagyot kiáltani, hogy mindenki meghallja:

EMBERTÁRSAIM! VAN EGY JÓ MÓDSZER, MEG LEHET CSINÁLNI, EZ AZ ÉLETMÓDVÁLTÁS HASZNOS, ÉLETRE SZÓLÓ MEGOLDÁS, MEGÉRI AZ ÁRÁT, MERT AZ EGÉSZSÉGEMBE FEKTETTEM! MINDENKINEK TUDOM AJÁNLANI BABOS KATALIN TESTSZERVIZ SPECIALISTÁT.

Zsóka


 

Köszönöm Marika a türelmes kitartó együttműködésedet.

További sikert kívánok ilyen jellegű segítő javaslataidhoz. Köszönettel: 

Győző


 

Köszönöm a Testszerviznek a remek szolgáltatást, és Kovács Marának a lelkiismeretes konzultánsi munkáját. 

Sok sikert kívánok a továbbiakban. Barátsággal:

Gabi


 

Nagyon sokat segített Betty a konzultánsom.

Nélküle nem ment volna a dolog, egyre inkább érzem.  Ő az egész folyamatban az a stabil pont, akihez bármikor fordulhatok, és mindig tud valamit, amiről végül is kiderül, hogy az a megoldás.

Attila


 

Hálás köszönetem a Testszerviz megalkotóinak, és Lovró Betty konzultánsnak!

Saci


 

Köszönöm a rengeteg receptet, a biztatást, a lélekápolást, mert az is volt rendesen. Nagyon jól csinálod Tamás, számomra példaértékű.

Örülök, hogy ismerhetlek, hiányozni fognak a konzultációk, a beszélgetések, mindig egy új lendületet kaptam a találkozások után. Hálás vagyok mindenért, amit értem tettél. Nagy szeretettel,

Andi


 

Abban biztos vagyok, hogy jobb „útitársat” nem találhattam volna, mint Tamás, kemény volt velem ahol kellett, megértő, ahol arra volt szükség, mindig segített, a három hónap alatt soha nem hagyott magamra, pedig képtelenebbnél képtelenebb időpontokban kerestem fel a problémáimmal.

Egy igazán empatikus, következetes, jó embert ismerhettem meg a személyében! Köszönöm!

Edina


 

Mindezért köszönet Neked és a programnak.

Ha nem állsz mellettem, nem biztatsz és segítesz lehet, hogy feladom. Ma már azonban teljesen életem részévé vált és folytatom tovább a programot. A jövőben pedig én is szeretnék segíteni, hogy minél több ember találja meg a helyes táplálkozást, ezzel a helyes életmódot és legyen egészségesebb. Még egyszer köszönet Neked, a csapatnak. Kívánom, hogy elérd a kitűzött célt. Sok szeretettel és hálával ölellek:

Judit


 

Szeretnék Tamás személyesen Neked hatalmas köszönetet mondani, kívánok sok sikert és eredményes munkát magad és Csapatod számára, illetve biztatom az engem követők táborát. Üzenem, hogy egyedül nem megy és nincs lehetetlen sem!

Erika


 

Az emberekkel bánni az egyik legnehezebb feladat Tamás, de neked ez sem jelent akadályt!

A sikerek pedig szemmel láthatóak, az interneten szereplő bejegyzések pedig nem üres marketingszöveg, hanem valós mögöttes tartalommal bírnak! Csillagos ötös!!! 

Szilvia


 

Szóval: SZUPER!!!!!!!!!!!

Köszönöm Töreki Tamás!

Enikő


 

A másik a Testszerviz konzultáns, Kovács Mara odaadó segítsége.

Mindig tudta, hogy milyen választ adjon a kérdéseinkre, a megfelelő referenciákat megmutatva. És arról nem is beszélve, hogy micsoda finom recepteket is átadott nekünk!

Gábor


 

Úgy érzem, hogy az életmód váltásom sikeréhez jelentősen hozzá járult Tamás személye.

A programot pedig szívem szerint már a 30 éveseknek kötelezővé tenném, hogy ne kelljen olyan mélyről indulniuk mint nekem, és kisebb változtatásokkal tudjanak egészségesek maradni. Hálás köszönettel további minden jót kívánva:

Joli


 

Elsőként Töreki Tamás és Széplábi Éva! Köszönöm nektek, hogy megmutattátok, hogy így is lehet, köszönöm, hogy a nehéz perceimben is támogattatok és rugdostatok, ahogy kell. Még találkozunk. 

Bernadett


 

Nagyon köszönöm a segítőmnek, Bíró Andinak!

Pontosan tudom, hogy nem tudtam volna ennyi mindent elérni, ha Ő nem segít nekem. Ha nem úgy segít, ahogy segített. Végtelenül nagy hozzáértéssel, odafigyeléssel, kedvességgel. Akármikor feltettem egy kérdést, pár perc múlva érkezett is a válasz. Rengeteget segített, hogy őszinte volt, őszintén elmondta a saját tapasztalatait.

M.H.


 

GYERE A CSAPATBA! JELENTKEZÉSED MÁR VÁRJUK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket