A Testszerviz Wellbeing Programról

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

A Testszerviz közel 5 éves működése során eddig több, mint 2.000 ember váltott segítségünkkel életmódot és ért el kimagasló eredményeket.

Ezek az emberek egyben munkavállalók, dolgozók, cégvezetők. A program végzése során hatékonyabbak, energikusabbak lettek, jelentősen megnőtt a munka teljesítményük, kiegyensúlyozottabbak, egészségesebbek lettek.

Egy cég ma 3 féle módon tudja megtartani munkatársait:

1. Anyagi eszközök

2. Kihívások a munkában

3. Wellbeing – Munkatársi élmény/tapasztalat a munkahelyen (hogyan érzi magát a munkavállaló, mennyi figyelmet, törődést, segítséget kap, milyen a munkakörnyezete, milyen az általános közérzete, fizikai állapota)

A Testszerviz Wellbeing Program a 3. területen ér el kiváló eredményeket. Egy munkatársakon végzett audit (állapotfelmérés) után, konkrét megoldásokat adunk az auditban feljövő problémákra.

Az egyszerű ismeretterjesztő füzeteken keresztül, az egészséges életmódról szóló szemináriumokon át, mozgástréningek, személyes életmódprogramok segítségével, az egyéni Testszerviz Életmódváltó Prémium programig számos megoldást kínálunk étlap szerűen.

A Testszerviz Wellbeing Programról

Befektetés a munkavállalóba – befektetés a vállalatba

Amikor a munkatársainkkal törődünk, segítünk a problémák megoldásában, nem egyszerűen csak ember módjára viselkedünk, hanem befektetünk a vállalatba. Egy cég legfontosabb erőforrása a jó fizikai és mentális állapotban lévő dolgozó. Amikor embereink egészségesek, energikusak, jól vannak, azonnal látszik a teljesítményükön. Nem véletlen, hogy ma a munkaerő kiválasztásánál rendkívül fontos szempont az illető fizikai állapota.

Amikor valaki testi problémákkal küzd (túlsúly, fáradékonyság, stressz, hormonális, vagy ízületi problémák), jelentősen csökken a teherbírása, figyelme a testi gondokon rögzül, többet van táppénzen, kisebb a teljesítménye, szétszórt, többet hibázik.

A Testszerviz Wellbeing Program pont ezeket a fizikai állapotokat javítja a programon résztvevőknél. Kis lépésekkel, nagy eredmények érhetők el. Az apró változtatásoktól a teljes életmódváltásig terjed a szolgáltatási kör. Akár csoportosan, akár egyénileg igénybe vehetők a szolgáltatási elemek.

Eredménye egy sokkal tudatosabb munkatárs, aki elindult a testi állapot javulásának útján, egyre jobban van, kevesebb problémája van, jobban teljesít, hatékonyabb, jobban érzi magát a munkahelyén, lojálisabb lesz és kialakul benne a munkahely pozitív élménye.

A Testszerviz Wellbeing Program bármely lépése befektetés a munkatársakba, a vállalatba. Mérhető és kimutatható eredményeket hoz.

Kérj bővebb információt a testszerviz@testszerviz.hu e-mail címen,

vagy részletes információkért klikkelj IDE!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket