Kövess minket a Facebook - on
Amikor az életmódváltásról lesz szó, a glutén újra és újra célkeresztbe kerül.
Ebbő a cikkből megtudod, hogy miért!
Hosszú ideje fennálló puffadás? Nem csillapodó hasmenés?
A glutén-intolerancia napjaink egyik leggyakoribb emésztési problémája, amely emberek millióinak életét nehezíti meg...
A kenyér köztudottan teli van szénhidráttal. Azaz rendkívül könnyen hizlal…vagy mégsem?
Néhány tipp, hogy azonnal tudj egyszerű eszközökkel segíteni a fogyáson.
A köles és a hajdina egykor a mindennapi étkezés része volt, majd a kenyérgabonák megjelenése után erősen háttérbe szorul a fogyasztásuk.
A gyorsan felszívódó szénhidrátokban és feldolgozott élelmiszerekben bővelkedő étkezésre a szervezetben erős gyulladásos válasz alakul ki, hasonlóan ahhoz, amilyet a kórokozók idéznek elő.
Alig kell foglalkoznod vele, és egy igazán laktató kenyeret kapsz.
Ha szeretnénk lecserélni a finomlisztet, szerencsére nagyon sok lehetőség áll rendelkezésedre
Gondolj csak a gőzölgő, ropogós héjú, friss, meleg, fehér kenyérre. Ugye beleharapnál? Rossz hírem van, rosszul tennéd...
Ez a könyv egy régi hiányt pótol azzal, hogy eligazodást nyújt a tápanyagok sokszor kusza és érthetetlen, vagy meg nem értett világában.
Hat év és 3000 sikeres ügyféllel végzett konzultáció, - 12.000 kg ledolgozása során szerezett tapasztalataink alapján számos megfigyelést tettünk, megértést szereztünk a test gyakorlati működéséről.
Mikor már vagy ötödször azt hallgatom és látom különféle „marketing guruk” által vezérelt cikkeben, hogy "enni kell glutén naponta, mert ha nem..."
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében