A kenyér hízlal? Ez nem igaz...

Amíg az egyik tábor a zsírokat ostromolja, a másik oldal a szénhidrátokat támadja.

A kenyér pedig köztudottan teli van szénhidráttal.

Azaz rendkívül könnyen hizlal

Vagy mégsem?

Mi van, ha ropogós zsemléből készíthetsz friss szendvicset magadnak?

Vagy egy szaftos étel mellé, nyugodtan csipegethetnél a kedvenc kenyeredből?

Mindezt lelkiismeret-furdalás nélkül.

Én azt mondom, hogy lehetséges!

A Testszerviznél nem rajongunk a lemondásokért.

Hanem inkább a megoldásokért!

Ezért elhoztunk neked néhány prémium lisztkeveréket, amivel álmaid kenyerét tudod valóra váltani!

Egyszerű és gyors előkészítéssel illatos és ropogós héjú kenyér kerülhet a család asztalára!

Neked melyik kedvenc kenyérfélédről kellett lemondanod?

Kattints rá és vess véget a lemondásoknak!

Házi Fehér Kenyér

Lágyan Omlós Császárzsemle

Valódi Barna Kenyér

Laktató Magos Kenyér

Free Bread Magos Kenyér

 

Kép forrása: www.freepik.com

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket