BAZSALIKOMOS MÁRVÁNYSAJTKRÉMMEL TÖLTÖTT KARALÁBÉ

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!       


 

Elkészítés:

Először a karalábékat kettévágjuk és kiszedjük a belsejüket
A kiszedett belsőt kicsire vágjuk és beletesszük abba a vízbe, amiben megfőztük a karalábékat
Miután megfőttek, kirakjuk őket egy tányérra
Utána a sajtkrémet belerakjuk egy kis tálba
A bazsalikomot apróra vágjuk és hozzáadjuk a sajthoz, egy kis tejszínt vagy natúr joghurtot adunk hozzá
Beletesszük a sót és az őrölt fehérborsot is, és jól összekeverjük
Végűl kinyomó zsákocskába tesszük és belenyomjuk a karalábé belsejébe
A tetejére díszítésképpen fekete olivabogyót, mellé pedig fodros lila káposztát rakhatunk
Az olivabogyó mellé mentalevél is kerülhet
Forrás:okoskonyha.hu

JÓ ÉTVÁGYAT!

BAZSALIKOMOS MÁRVÁNYSAJTKRÉMMEL TÖLTÖTT KARALÁBÉ


 

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás