Brokkolis krémsajt

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!       


 

Igen, ezt kend, mert po­kolian tápláló! 

Cseréld le a nehéz felvágottakat könnyű és finom zöld krémekre.

 

Ez egy jó nagy adag lesz!

Krémsajt hozzávalók:

  • 25 dkg mirelit vagy friss szár nélküli brokkoli puhára főzve
  • 2 evőkanál olíva olaj
  • 1/2 teáskanál só
  • kevés frissen őrölt bors és őrölt kömény (ízlés szerint)
  • 1 gerezd tisztított, összenyomott fokhagyma
  • 1/2 bögre aprított újhagyma
  • 2 evőkanál tejföl
  • 100g natur krémsajt

Elkészítés:

A brokkolit kevés sós vízben kb. 5 perc alatt megfőzzük, leszűrjük, hűlni hagyjuk. A hagymát apróra vágjuk.

A krémsajtot, a tejfölt, a brokkolit és a hagymát konyhagéppel krémesre dolgozzuk. Az olajjal és fűszerekkel tovább keverve ízesítjük.

Tipp:

Remek kevés chili paprikával felturbózva! 

Jó étvágyat!

További nagyszerű brokkoli receptek várnak Rád ITT!

Brokkolis krémsajt


 

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás